Μια εντελώς ανανεωμένη εικόνα παρουσιάζει το Πολυδύναμο Ιατρείο Λούρου(το οποίο στεγάζεται στο Δημοτικό Κατάστημα) μετά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο από τον Δήμο Πρέβεζας.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου και τον συντονισμό του αντιδημάρχου Δ.Ε Λούρου Νίκου Παγγέ, ο χώρος βάφτηκε έγιναν αλλαγές στον εξοπλισμό και την διαρρύθμιση, ενώ δημιουργήθηκαν και επιπλέον αίθουσες για την αναμονή των πολιτών αλλά και την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Πολυιατρείου του Λούρου αντιμετωπίστηκε με ικανοποίηση και χαρά από τους εργαζόμενους και τους πολίτες, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ.Παγγές στη Δημοτική Ραδιοφωνία στόχος και προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η συνεχής βελτίωση δημοτικών και άλλων χώρων που φιλοξενούν καθημερινά μεγάλο αριθμό δημοτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here