Υπεγράφη χθες μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου και της αναδόχου εταιρίας ΜΑΚΗΣ ΑΤΕΕ η σύμβαση για την κατασκευή του έργου “Βελτίωση Αγροτικού Δρόμου Τ.Κ Ν .Σινώπης”.

Το έργο προϋπολογισμού 82.165,66 ευρώ χρηματοδοτείται από το το Πρόγραμμα “Αγροτικής Ανάπτυξης ( Π.Α.Α 2014-2020) Μέτρο 4, Υπομέτρο 4.3 και αφορά στην ασφαλτόστρωση υπάρχοντος αγροτικού δρόμου στην Τ.Κ Ν. Σινώπης σε εκτός σχεδίου περιοχή.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει εργασίες που βελτιώνουν τα γεωμετρικά οριζοντιογραφικά και υψομετρικά χαρακτηριστικά της υφιστάμενης οδού (τεχνικά έργα, οδοστρωσία κλπ) χωρίς να θίγονται όμορες ιδιοκτησίες.

Ο αμμοχαλικοστρωμένος σήμερα αγροτικός δρόμος πλάτους 4 μέτρων και συνολικού μήκους 1.110 μέτρων βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση βατότητας λόγω συχνής διέλευσης αγροτικών μηχανημάτων βαρέως τύπου και της πλημμελούς συντήρησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η βελτίωσή του θα διευκολύνει σημαντικά τα οχήματα που κινούνται καθημερινά στην περιοχή εξυπηρετώντας δεκάδες αγρότες και κτηνοτρόφους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here