Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από συστηματική και ενδελεχή έρευνα, που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, υποθέσεις κλοπών καυσίμων από δίκυκλα οχήματα, που διαπράχθηκαν στην πόλη των Ιωαννίνων.

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 23, 25, 31 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων καθώς και από τον τρόπο δράσης (modus operandi), οι δράστες αφαιρούσαν καύσιμα (βενζίνη) από δίκυκλα οχήματα, τα οποία ήταν σταθμευμένα κάτω από τις οικίες των παθόντων, προκαλώντας φθορά στα καλώδια τροφοδοσίας καυσίμων του κινητήρα.

Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε, οι κατηγορούμενοι, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κατά περίπτωση, ενέχονται σε δέκα υποθέσεις κλοπών καθώς και σε δύο απόπειρες κλοπής καυσίμων από δίκυκλα μοτοποδήλατα και δίκυκλες μοτοσικλέτες, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 01-04-2019 έως 07-06-2019, στην πόλη των Ιωαννίνων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ