Εξώδικο έχει εκδοθεί από το νομικό τμήμα Real media Group προς το όνομά του Βαγγέλη Πήχα, διότι δεν αναγνωρίζουν την συνεργασία που υποτίθεται ότι έχουν. Επίσης, ο διευθυντής σύνταξης Realnews, Real.gr κ. Γιώργος Παγάνης, διαμηνύει ότι εάν δεν κατέβουν άμεσα τα παραπλανητικά διαφημιστικά (Banner) σε site και εφημερίδα, η Real media Group θα κινηθεί με αγωγή και μήνυση για να ασκηθεί ποινική δίωξη.

Μάλιστα ο κ. Γιώργος Παγάνης δηλώνει ότι μπορεί να μας επισυνάψει το εξώδικο. Εμείς θα του πούμε ότι δεν χρειάζεται, ο λόγος του έχει βάρος, και ας σταλθεί εκεί που πρέπει.

Ο κ. Πήχας εχθές εξακολουθούσε να κοροϊδεύει τους ακροατές και τις εταιρίες που διαφημίζονται στον παράνομο σταθμό του λέγοντας ότι το Real FM τον παρακαλεί να συνεχίσει την συνεργασία που δήθεν έχουν. Έχουμε όλα τα ηχητικά του κ. Πήχα και τον προκαλούμε να μας διαψεύσει. Θα βγουν όλα στην φόρα!!

Το γράψαμε και θα το γράφουμε πάντα. Στο Fanaripress.gr θα διαβάζετε μόνο αλήθειες χωρίς σκοπιμότητες και παιχνίδια. Είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε και να συμβάλλουμε στην ενημέρωση. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ο Δημοσιογράφος Δονάτος Παππας δικαιώνεται ξανά..  και υπάρχει και συνέχεια!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ