Αντί να απαντήσει στην καταγγελία των πολιτών, υποστηρίζει ότι τον συκοφαντήσαμε!

Με ένα εξώδικο που προκαλεί κατάπληξη ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Ψάθας υποστηρίζει ότι ο δημοσιογράφος του Fanaripress.gr τoν συκοφάντησε, επειδή δημοσίευσε τις καταγγελίες των κατοίκων του χωριού Αμφιθέα που βλέπουν ανθρώπους κάθε χρόνο να σκοτώνονται στο σημείο καρμανιόλα της Ε.Ο Αντιρρίου-Άρτας.

Αντί ο κ. Ψαθάς να απολογηθεί και να αναλάβει τις ευθύνες αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, εγκαλεί τον Δημοσιογράφο να σβήσει όλα τα άρθρα, διότι, θίγει την τιμή και την υπόληψή του.

Αναρωτιόμαστε αν έχει αντιληφθεί σε ποια θέση βρίσκεται.

Είναι σαφές ότι ο κ. Ψαθάς αδυνατεί να αντιληφθεί ότι είναι πολιτικό και δημόσιο πρόσωπο και ως τέτοιο κρίνεται. Δεν είναι ιδιώτης και δεν τον κρίναμε προσωπικά, αλλά ως πολιτικό πρόσωπο.

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά Αντιπεριφερειάρχης να απαιτεί να διαγραφούν οι καταγγελίες των κατοίκων! Είναι κι αυτό ενδεικτικό της νοοτροπίας, που αδυνατεί να δεχτεί κριτική και προσπαθεί να φιμώσει τις δημοσιογραφικές φωνές ακόμα και με την απειλή εξωδίκων…

Αξίζει να αναφέρουμε, τα άρθρα που υποστηρίζει ο κ. Ψαθάς ότι είναι αναληθή, ψευδείς ειδήσεις, προσβλητικά, απαξιωτικά και συκοφαντικά.

Άρθρο 1

Για εγκληματική αδιαφορία καταγγέλλουν τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Ψαθά οι κάτοικοι της περιοχής που έγινε το Θανατηφόρο τροχαίο.

Σε αυτό το όρθρο το Fanaripress.gr δημοσιεύει την ανάρτηση της εκπροσώπου των κατοίκων της κ. Βασιλικής Κοσμά στο facebook η οποία τον καταγγέλει για εγκληματική αδιαφορία, διότι είχε προσκομίσει στον κ. Ψαθά δυο έγγραφα για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου, αλλά ο κ. Ψαθάς όχι μόνο δεν έκανε τίποτα αλλά κλείδωσε τα έγραφα στο συρτάρι και προσπάθησε να την φιμώσει εκφοβίζοντας την.

Όπως γράφει στο εξώδικο που εχει στείλει ο κ. Ψαθάς, υποστηρίζει ότι δεν απευθυνθήκαμε σε εκείνον προκειμένου να τοποθετηθεί για την καταγγελία. Να του θυμίσουμε ότι επικοινωνήσαμε με την γραμματέα του διότι ο ίδιος είχε δουλειά και ζητήσαμε να απαντήσει εγγράφως για την καταγγελία. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει τίποτα.

Άρθρο 2

Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας απείλησε δημοσιογράφο και δήλωσε τρελή την εκπρόσωπο των κατοίκων για τις κατηγορίες της εγκληματικής αδιαφορία – Ακούει ο Καχριμάνης;

Σε αυτό το άρθρο δημοσιεύουμε ότι ο κ. Ψαθάς επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο και διευθυντή της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fanaripress.gr Δονάτο Παππά και με απειλές διέταξε να κατεβεί το άρθρο μετά τις καταγγελίες της κ. Βασιλικής Κοσμά.

Στο εξώδικο κ. Ψαθάς υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι ψευδές, ότι δεν απείλησε και δεν είπε τους κάτοικους τρελούς.

Ακόμη, στο κείμενο υπάρχουν οι εξής φράσεις:

1) “Με ιδιαίτερες πρακτικές αντιμετωπίζει ο κ. Ψαθάς το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής της Αμφιθέας Άρτας”

2) “ο κ. Ψαθάς απάντησε με περίεργες πρακτικές, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές”

Ο κ. Ψαθάς υποστηρίζει ότι οι συγκεκριμένες φράσεις είναι σαφή υπονοούμενα για παράνομες ή ανήθικες πράξεις.

Αν αυτές οι πρακτικές του κ. Ψαθά, δηλαδή το να βρίζει και να εξαπολύει απειλές για τη ζωή του δημοσιογράφου, δεν είναι παράνομες, ή ανήθικες πράξεις που μας πάνε σε άλλες σκοτεινές εποχές, τότε μπράβο στον κ. Καχριμάνη που έχει τέτοιο υπάλληλο.

Οι απειλές δεν εκθέτουν μόνο την Αντιπεριφέρεια Άρτας αλλά και όλη την Περιφέρεια Ηπείρου. Δημοσιογραφία με φίμωτρο σημαίνει ανάπηρη δημοκρατία. Αυτό όμως επιχειρεί να επιβάλλει ο κ Ψαθάς. Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Είναι ζήτημα δημοκρατίας να μην το επιτρέψουμε».

Άρθρο 3 

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο δημοσιογράφος μετά τις απειλές του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Ψαθά – Κ. Καχριμάνη να χαίρεστε τον υπάλληλο σας!!

Σε αυτό το άρθρο δημοσιεύσαμε την καταγγελία που κάναμε στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Στο εξώδικο κ. Ψαθάς υποστηρίζει ότι αυτό το άρθρο είναι απαξιωτικό, συκοφαντικό και οι καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών είναι ψευδείς. Να θυμίσουμε ότι έχει κατατεθεί στην αστυνομία ο αριθμός τηλεφώνου αλλά και οι 3 τηλεφωνικές κλήσεις του κ. Ψαθά προς τον δημοσιογράφο.

Άρθρο 4 

«Ανεπιθύμητος» στο χωριό Αμφιθέα Άρτας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ψαθάς!! Ακούει ο κ. Καχριμάνης ;

Σε αυτό το άρθρο δημοσιεύουμε τις καταγγελίες των κατοίκων που μέσα από το fanaripress.gr δηλώνουν ότι ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ψαθάς είναι ανεπιθύμητος στο χωριό τους.

Σε αυτό το άρθρο ο κ. Ψαθάς υποστηρίζει οτι δημιουργούμε στο αναγνωστικό κοινό την εικόνα ενός ανθρώπου persona non grata, ανεπιθύμητου στην τοπική κοινωνία.

Εάν δεν πιστεύει ο κ. Ψαθάς τις συγκεκριμένες καταγγελίες που έκαναν μέσω του Fanaripress.gr οι κάτοικοι, ας πάει ο ίδιος να διαπίστωσει πόσο persona non grata είναι. Γνωρίζουμε μάλιστα ότι έχουν μαζευτεί και υπογραφές.

Φράσεις:

1)”Εγκληματική αδιαφορία του Αντιπεριφερειάρχη”

2)”τέσσερα χρόνια εγκληματική αδιαφορία.”

Σε αυτές τις φράσεις ο κ. Ψαθάς υποστηρίζει ότι τον παρουσιάζουμε ακατάλληλο για τα καθήκοντα του καταλογίζοντας παράλληλα ποινικά κολάσιμες  πράξεις η παραλήψεις.

Οι κάτοικοι και η αστυνομική διεύθυνση ‘Αρτας έχουν στείλει έγγραφα για την επικινδυνότητα του δρόμου.

Εάν η αγνόηση των εγγράφων δεν είναι εγκληματική αδιαφορία ας πάει  ο κ. Ψαθάς στην Εισαγγελία Πρωτοδικών να τον ενημερώσουν.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Ψαθάς δεν ανάφερε το άρθρο : Ήξερε, έβλεπε, και αδιαφορούσε.. ο κ. Ψαθάς !! Τέσσερα χρόνια εγκληματική αδιαφορία!

Άραγε γιατί ; Μήπως το άρθρο έχει τα έγγραφα που τον καίνε ;

Για τα δημοσιεύματα κ. Ψαθά θα αποφασίσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας και όχι εσείς.

Αντί να μοιράζετε εξώδικα από δω και από κει, να πάτε να μετρήσετε τα μνήματα που είναι διασκορπισμένα στην γύρω περιοχή της Αμφιθέας. Ίσως τότε ευαισθητοποιηθείτε..

 

*Ουδείς μπορεί να αφαιρέσει από τους δημοσιογράφους το δικαίωμα στο ρεπορτάζ και στην πολιτική κριτική.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here