Κέφι,ρυθμός,χορός αλλά και εντυπωσιακά άρματα περιελάμβανε η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην Άρτα.

Το Καρναβάλι Γυναικών με χρώματα,ζωντάνια,σάτιρα και φαντασία άφησε και φέτος τις καλύτερες εντυπώσεις σε δημότες και επισκέπτες.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τον σοκολατοπόλεμο.

«Όλη πόλη από σήμερα έχει μετατραπεί σε μια παρέα, καθώς ξεκίνησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις με το παραδοσιακό πλέον Καρναβάλι Γυναικών Άρτας, το οποίο έχει γίνει θεσμός και ως Δημοτική Αρχή το στηρίζουμε με κάθε τρόπο και μέσο.

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι μια ευκαιρία για όλους μας να ξεφύγουμε από την δύσκολη καθημερινότητα και να χαλαρώσουμε. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η Άρτα είναι στο επίκεντρο και των καρναβαλικών εκδηλώσεων και αποτελεί πόλο έλξης και για επισκέπτες αυτή την περίοδο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την άτυπη ομάδα του Καρναβαλιού Γυναικών για την άριστη συνεργασία, όλους τους εθελοντές, την Ελληνική Αστυνομία, τον Αντιδήμαρχο Χριστόφορο Σιαφάκα και τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ ΟΤΑ Νίκο Λιόντο, όλους τους συμμετέχοντες στα καρναβαλικά γκρουπ, τα ΜΜΕ, τα στελέχη του Δήμου και φυσικά όλους τους Αρτινούς και τις Αρτινιές που παρέστησαν μαζικά» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here