Κουβέρτες και θερμαντικά σώματα από το σπίτι τους φέρνουν οι συγγενείς των ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Αρτας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις πολικές θερμοκρασίες, αφού το νοσοκομείο δεν έχει θέρμανση!

Την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο αναδεικνύει με φωτογραφίες η ΠΟΕΔΗΝ στην Εφημερίδα “Τα Νέα”, ενώ τα όσα βιώνουν ασθενείς και εργαζόμενοι καταγγέλλει και το Σωματείο Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Μάλιστα αναφέρουν ότι η προμήθεια του πετρελαίου γίνεται με διαδικασίες καθημερινών αναθέσεων, ενώ η κεντρική θέρμανση όταν λειτουργεί περιορίζεται σε 10 δέκα μόλις ώρες.

Οι ασθενές που νοσηλεύονται αναγκάζονται να φέρνουν από το σπίτι τους θερμαντικά μέσα για να ζεσταθούν, ενώ παράλληλα προσπαθούν με οποιοδήποτε μέσο να περιορίσουν τις απώλειες θέρμανσης του κτιρίου, βάζοντας ακόμα και σεντόνια στα παράθυρα.

Ταυτόχρονα οι ανάγκες για ζεστό νερό στις κλινικές της νύχτα είναι μεγάλες καθώς σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων η παροχή ζεστού νερού σταματά στις 11 το βράδυ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here