ΑρχικήΉπειροςΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! «Από τις κλοτσιές και τις γροθιές είχε γεμίσει παντού αμυχές...

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! «Από τις κλοτσιές και τις γροθιές είχε γεμίσει παντού αμυχές και μελανιές»! Το ξέσπασμα των φίλων της Αγγελικής Πεπόνη για τον πρώην σύντροφό της!

Δημοσιεύθηκε:

Φρικιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την κόλαση που βίωνε τους τελευταίους μήνες της ζωής της η άτυχη Αγγελική Πεπόνη, πριν χαθούν τα ίχνη της από την Πρέβεζα τον Ιούνιο του 2010 και επιβεβαιωθεί ο θάνατός της μόλις προχθές.

Ο εισαγγελέας άνοιξε πάλι την πολύκροτη υπόθεση, με την οικογένεια της Αγγελικής να ελπίζει ότι θα βρεθεί ο υπαίτιος για τον θάνατό της.

Λίγες ώρες αφότου πιστοποιήθηκε ότι το κρανίο που βρέθηκε στις 14 Οκτωβρίου στον βάλτο της ΒΙ.ΠΕ. ανήκει στην όμορφη 26χρονη, τα συνεργεία που διεξάγουν έρευνες όλες αυτές τις ημέρες εντόπισαν και άλλα οστά.

Τα ευρήματα θα σταλούν για ανάλυση, προκειμένου να αποδειχτεί αν είναι ανθρώπινα και, κατ’επέκταση, αν ανήκουν στην κοπέλα. Άλλωστε, το Σάββατο είχαν βρεθεί κι άλλα κόκαλα μέσα στην τάφρο, ωστόσο αποδείχτηκε ότι ανήκαν σε ζώο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δημοσίευμα φίλοι της Αγγελικής αποκάλυψαν ότι ο 59χρονος σύντροφός της, που φέρεται ότι την είχε μυήσει στον κόσμο των ναρκωτικών, εκτός από τη σωματική κακοποίηση στην οποία την υπέβαλλε, την εξανάγκαζε να κάνει σεξ με φίλους του για τη δόση της.

Ένα από τα άτομα που είχαν φιλική σχέση με την κοπέλα, ανέφερε ότι ήταν υποχείριο του συντρόφου της, ενώ ο ίδιος έγινε μια φορά μάρτυρας του άγριου ξυλοδαρμού της από αυτόν και έναν φίλο του, έμπορο κοκαΐνης.

«Από τις κλοτσιές και τις γροθιές είχε γεμίσει παντού αμυχές και μελανιές», περιέγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο 59χρονος ήταν τόσο αδίστακτος, που την εξανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του ή με γνωστούς του για να της δίνει τη δόση της ή χρήματα για να την αγοράσει. «Ένα βράδυ την έβαλε με το ζόρι να κάνει σεξ με έναν φίλο του, επειδή εκείνος δεν μπορούσε», είπε.

Ένας άλλος φίλος της 26χρονης διευκρίνισε ότι αυτή την τακτική ακολουθούσε ο 59χρονος με πολλά κορίτσια που ήταν εξαρτημένα από τα ναρκωτικά, και όχι μόνο με την Αγγελική.

Τελευταία νέα

Ηπειρος: Βροχή αρνητικών αποφάσεων για εγκατάσταση αιολικών, φωτοβολταικών πάρκων, και υδροηλεκτρικών έργων

Βροχή αρνητικών αποφάσεων σχετικά με την εγκατάσταση αιολικών και φωτοβολταικών πάρκων καθώς και υδροηλεκτρικών...

Ρίψεις εμβολίων ‍δολωμάτων κατά της Λύσσας σε τμήματα των Περιφερειακών Ενοτήτων Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, και Ιωαννίνων

Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος της 'Ανοιξιάτικης ρίψης - διανομής εμβολίων - δολωμάτων...

Δανάη Μπάρκα: «Με κοιτούσαν περίεργα, μας πλησίαζαν απειλητικά…»

Οι ξέγνοιαστες στιγμές της Δανάης Μπάρκα στη Βαρκελώνη διαταράχθηκαν από μία δυσάρεστη περιπέτεια την...

Νίκος Μουτσινάς: Επέστρεψε «σιδερένιος» στο «Καλό μεσημεράκι»

Μετά την περιπέτεια με την υγεία του ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο «Καλό μεσημέρακι»...

Περισσότερα