Ένα σύντομο πέρασμα από την Βωβούσα, το γραφικό και πανέμορφο ειδικά αυτή την εποχή, χωριό του Νομού Ιωαννίνων έκανε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Οπως αναφέρει το epiruspost ο κ. Καραμανλής μαζί με τον Λευτέρη Ζαγορίτη βρέθηκαν για λίγες ώρες στη Βωβούσα όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Δήμαρχος Ζαγορίου Γιώργο Σουκουβέλο και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε θερμό κλίμα και έδωσε την δυνατότητα να συζητηθούν πολλά θέματα της Ηπείρου αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής..

Ο πρώην Πρωθυπουργός στην συνομιλία που είχε με τον Δήμαρχο Ζαγορίου δεν έκρυψε την χαρά του για την κατάσταση στην περιοχή. Όπως χαρακτηριστικά είπε, είδε μια διαφορετική Βωβούσα από κείνη προ δεκαπενταετίας. Κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο πρόγραμμα «Πίνδος» που υλοποιήθηκε και συνέβαλε καθοριστικά στην δημιουργία υποδομών αλλά και στην δικτύωση του ορεινού όγκου.

Εμπνευστής του προγράμματος ήταν ο τότε υφυπουργός Χρήστος Φώλιας και υλοποιήθηκε στη θητεία του Κώστα Καραμανλή.

Σημειώνεται ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί και πάλι το Ζαγόρι πριν λίγους μήνες και είχε διαμείνει για ένα τριήμερο στην περιοχή.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/politiki/fthinoporini-exormisi-kosta-karamanli-stin-ipeiro”>Φθινοπωρινή εξόρμηση Κώστα Καραμανλή στην Ηπειρο – Στη γραφική Βωβούσα ο πρώην πρωθυπουργός </a></p>

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here