Πόλος έλξης για τους λάτρεις το motocross από την Αθήνα, τα Γιάννενα, τη Φιλιππιάδα, την Άρτα και τη Λευκάδα αποτέλεσε η πίστα στον Κούκο Πρέβεζας όπου βρέθηκαν την Κυριακή περισσότεροι από 40 αναβάτες, μεταξύ των οποίων και αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό, για να συμμετέχουν στη φιλική αναμέτρηση που διοργάνωσαν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την Πρέβεζα.

To Motocross αποτελεί μορφή αγώνων «off-road» για μοτοσικλέτες του μοτοκρός και οι αναβάτες επέλεξαν την Πρέβεζα και την χωμάτινη πίστα του Κούκου που προσφέρει μοναδικές στιγμές.

Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμα που πήραν οι διοργανωτές αφού οι συμμετέχοντες ρωτούσαν για την ύπαρξη υποδομών και χώρων διαμονής κοντά στην περιοχή ώστε να συμπεριλαμβάνουν και την Πρέβεζα στις εξορμήσεις τους συνδυάζοντας διακοπές και προπονήσεις.

Κοινή διαπίστωση ότι θα μπορούσαν μετά από κάποιες βασικές παρεμβάσεις στις υποδομές, όπως το να υπάρχει νερό και αποδυτήρια να γίνει η πίστα του Κούκου ένας χώρος διεξαγωγής αγώνων και προπονήσεων για τους αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι εφικτό με τη βοήθεια του δήμου και της περιφέρειας, να μπορέσει η πίστα να αποκτήσει τις αναγκαίες βασικές υποδομές ώστε να ξαναγίνουν αγώνες motocross πανελληνίου πρωταθλήματος ενώ στόχος τους είναι να λειτουργεί η πίστα καθημερινά και να έρχονται αθλητές να προπονούνται από όλη την Ελλάδα.

Βήμα Πρέβεζας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here