Τα βλέμματα όλων έκλεψαν τα εντυπωσιακά μοντέλα της Porsche που κυκλοφόρησαν και στάθμευσαν στους δρόμους της Πρέβεζας, στο πλαίσιο τριήμερης εκδρομής που πραγματοποίησε, για τα μέλη και τους φίλους του το Porsche Club Greece σε Πάργα και Πρέβεζα, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που είχαν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τα πανάκριβα μοντέλα της Porsche.

Το πρωί της Κυριακής στην παραλία της Πρέβεζας μπροστά από τα δικαστήρια τα Μέλη του Porsche Club Greece καλωσόρισε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, τα οποία και ευχαρίστησε που επέλεξαν να εντάξουν στις διαδρομές τους και την Πρέβεζα, ενώ αναφέρθηκε στις ομορφιές της πόλης, τα αρχαιολογικά μνημεία και τις ασφαλέστερες παραλίες που διαθέτει η περιοχή.

«Πράγματι ο τόπος σας αξίζει πολλά, το διήμερο που βρισκόμαστε εδώ έχουμε περάσει πάρα πολύ καλά, τα μέλη μας είναι πολύ ευχαριστημένα. Από την μεριά μας, ως πιστοποιημένο Club από το 2003 από την Porsche της Γερμανίας προσπαθούμε να προβάλουμε τη χώρα μας όσο μπορούμε» είπε ο Πρόεδρος του Porsche Club Greece Δημήτρης Δημόκας.

Παράλληλα ο κ. Δημόκας απένειμε στον Δήμαρχο Πρέβεζας την τιμητική πλακέτα του Porsche Club για τα 70 χρόνια της Porsche, η οποία όπως είπε θα κοσμεί το γραφείο του Δημάρχου, ενώ ευχαρίστησε τους φορείς της Πρέβεζας (Δήμο, Λιμεναρχείο, Δημοτική Αστυνομία κ.α) για την πολύτιμη βοήθειά τους κατά την παραμονή τους στην πόλη μας.

«Το Porsche Club δεν είναι ένα συνηθισμένο Club αυτοκινήτων, ενώ έχει ξεκινήσει δυναμικά να προβάλει τις ομορφιές της Ελλάδας και να κάνει κάποιες ξεχωριστές δραστηριότητες τις οποίες θα δείτε στο μέλλον.

Είναι πάρα πολύ όμορφη η περιοχή σας και η πόλη της Πρέβεζας και θα προσπαθήσουμε μέσω του Club να τη διαδώσουμε, για περαιτέρω προσέλκυση επισκεπτών» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας του Porsche Club Γιώργος Μυταλούλης.

Τα μέλη και οι φίλοι του Porsche Club Greece αναχώρησαν από την Πρέβεζα το απόγευμα της Κυριακής με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τις ομορφιές και την γαστρονομία της περιοχής όσο και από την φιλοξενία φορέων και επαγγελματιών, με την υπόσχεση να επισκεφτούν και πάλι την περιοχή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here