Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, παρατείνεται η ισχύς της απόφασης περί απαγόρευσης κυκλοφορίας πολιτών στα παρακάτω σημεία του Δήμου Ιωαννιτών, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19:

παραλίμνιος περιοχή, από Πλατεία Μαβίλη μέχρι και το τέλος του ποδηλατοδρόμου (περιοχή Κατσικάς), παράδρομοι εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων (από τη διασταύρωση της οδού Σταύρου Νιάρχου έως το τούνελ αεροδρομίου – οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου), περιαστικό μονοπάτι δασυλλίου Ιωαννίνων (περιοχή Φρόντζου).

Η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πολιτών θα ισχύσει από 27-4-2020 και ώρα 14:00 μέχρι και την Τρίτη 05-05-2020 και ώρα 22:00.

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση θα ισχύει για τις καθημερινές (Δευτέρα ως και Παρασκευή) από ώρα 14:00 έως και ώρα 22:00 και τα Σαββατοκύριακα και αργίες από ώρα 10:00 έως και ώρα 22:00.

Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση του ανωτέρω προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here