Η κ. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση εκλέχτηκε νέα Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου.

Στη θέση του Αντιπροέδρου εκλέχτηκε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Τρομπούκης (από την παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών»).Στην έναρξη της συνεδρίασης έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις του πρώην προέδρου (κ. Στ. Παργανά) και του πρώην αντιπροέδρου (κ. Δημ. Σακαρέλη) του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης ευχαρίστησε τον παραιτηθέντα πρόεδρο κ. Στ. Παργανά για τη συνεργασία και δήλωσε: «Εγώ ευχαριστώ τον κ. Παργανά για ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα. Θα συνεχίσει να είναι μαζί μας ως περιφερειακός σύμβουλος. Και προτείνω ως πρόεδρο – μετά από ομόφωνη απόφαση της παράταξής μας – την κ. Σταυρούλα Μπραΐμη.

Μετά την οριστική παραίτηση του κ. Παργανά όφειλαν ως επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης να κάνω συνεδρίαση της παράταξης και να συζητήσουμε ακόμη μια φορά, καθόσον ο νομοθέτης καθιστά εμάς υπευθύνους να προτείνουμε την αποδοχή και εκλογή νέου προέδρου.

Κατόπιν αυτού δεχθήκαμε την παραίτησή του (κ. Παργανά) και μετά από δική μου πρόταση ομόφωνα αποφασίσαμε ποιον θα προτείνουμε ως νέο πρόεδρο από την παράταξή μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ