Νέα δεδομένα στον χάρτη της κρουαζιέρας προκύπτουν για το λιμάνι του Βόλου, τα οποία, σύμφωνα με  το TheNewspaper.gr θα ζημιώσουν την ευρύτερη περιοχή.

Ειδικότερα, το λιμάνι του Βόλου φαίνεται πως αποτελεί «πονοκέφαλο» για πολλούς tour operator του εξωτερικού, οι οποίοι ψάχνουν πιο εύκολες, γρήγορες και οικονομικές λύσεις για την οργανωμένη κρουαζιέρα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα οι ταξιδιωτικοί πράκτορες του εξωτερικού, προσανατολίζονται στο να εντάξουν στα προγράμματά τους για την Ελλάδα, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αντί για του Βόλου, αφού η απόσταση από τα Μετέωρα, που αποτελούν δημοφιλή προορισμό είναι σχεδόν η ίδια μέσω του αυτοκινητοδρόμου Ε92.

Αν οι σκέψεις αυτές γίνουν πράξη, τότε ελάχιστα κρουαζιερόπλοια θα δένουν στο λιμάνι του Βόλου, το οποίο και θα ερημώσει τουριστικά.

Οι tour operators λένε ότι δεν υπάρχει άλλος λόγος για να κάνουν στάση τα κρουαζιερόπλοια στον Παγασητικό, εκτός από τα Μετέωρα, αφού οι περισσότεροι τουρίστες κατευθύνονται στην Καλαμπάκα με μισθωμένα λεωφορεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ