Δεν είχαν αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 67χρονης κτηνοτρόφου τα ίχνη της οποίας αγνοούνται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Σκλίβανη από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, με την οικογένειά της να βιώνει στιγμές αγωνίας …

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της το πρωί μαζί με τα ζώα της και δεν γύρισε το μεσημέρι όπως συνήθιζε, γεγονός που ανησύχησε τους δικούς της ανθρώπους.

Έτσι ξεκίνησαν να την αναζητούν και αδυνατώντας να επικοινωνήσουν με την κτηνοτρόφο μέσω του κινητού της τηλεφώνου αφού δεν το είχε πάρει φεύγοντας μαζί της, ειδοποίησαν τις Αρχές το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ,της 5ης ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας υπήρξε άμεση και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης και εντοπισμού της. Σημειώνεται ότι από το Σάββατο η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου είχε ζητήσει τη συνδρομή ελικοπτέρου στις έρευνες ,το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει και να επιχειρήσει στην περιοχή λόγω των ισχυρών ανέμων.

Σήμερα τελικώς οι επίγειες εξονυχιστικές έρευνες ενισχύθηκαν και από αέρος αφού ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο drones της Π.Υ «σκάναραν» την ευρύτερη περιοχή χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τη γυναίκα.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τους οικείους της 67χρονης αλλά και τους συγχωριανούς της να αναμένουν αγωνιωδώς μια καλή είδηση.

 

Πηγή: epirus-tv-news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here