Τη δολοφονία ενός ακόμα σκύλου στην περιοχή Γιαννιώτικο Σαλόνι Ιωαννίνων έκανε γνωστή σήμερα η Θεοδώρα Μπέτση εθελόντρια της ομάδας «Animal Action Ioannina».

Για το έγκλημα, καθώς δηλητηριασμένο βρέθηκε ένα από τα πιο γνωστά αδέσποτα της περιοχής, επισημαίνει τα εξής: «Ξημέρωμα με φόλες για μία ακόμη φορά στο Γιαννιώτικο σαλόνι. Πριν λίγες μέρες σώθηκε από φόλα που έφαγε στη βραδινή του βόλτα αδεσποτάκι που φιλοξενεί εθελόντρια μας.

Χτες σκότωσαν ένα από τα καλύτερα αδεσποτάκια της περιοχής την Ξανθούλα που δεν είχε κανέναν να την δει να την βοηθήσει την ώρα που έφαγε την φόλα.

Ένα αδεσποτάκι τόσο ήσυχο και ήρεμο λες και δεν υπήρχε. Στο σπιτάκι της που της έφτιαξαν η Δήμητρα και ο Γιώργος κάθονταν όλη μέρα και δεν είχε πειράξει ποτέ άνθρωπο και ζώο. Μία αθόρυβη καλοσυνάτη σκυλίτσα.

Για κάποιους ήταν ένα ζώο που έκανε την γειτονιά άσχημη, και έπρεπε να φύγει από την μέση όπως και πολλά άλλα που έχουν φύγει.

Στην περιοχή με τις βίλες που πολλοί συναγωνίζονται ποιος έχει τον καλύτερο κήπο, το καλύτερο σπίτι, τα περισσότερα και ομορφότερα υλικά αγαθά, σε αυτή την περιοχή υπάρχουν και αυτοί οι κενοί άνθρωποι που σκοτώνουν με τον πιο μαρτυρικό τρόπο ζώα για να μη τα βλέπουν στο δρόμο έξω από τα πολυτελής σπίτια τους.

Το να μη τα θέλει κάποιος στην αυλή του στο σπίτι του, σεβαστό από εμάς.

Το να τα σκοτώνεις επειδή προσπαθούν να επιβιώσουν στο δρόμο, απάνθρωπο.

Προσέξτε την περιοχή όσοι έχετε ιδιόκτητους σκύλους στις βόλτες σας, συνεχώς, και τα αδεσποτάκια όσα απέμειναν.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ