Κατακραυγή και σάλος έχει προκληθεί με το διαφημιστικό σποτ για το 1ο Συνέδριο Γονιμότητας που θα γίνει τον Ιούλιο στα Ιωάννινα.

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του σποτ, ένας ένας οι επώνυμοι άρχισαν να αποσύρουν τη συμμετοχή τους, ενώ τα σχόλια είναι εκατοντάδες.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε θεωρείται ότι υποβιβάζει τη γυναίκα, τη φύση της και τη θέση της στην κοινωνία. Από το διαφημιστικό βίντεο μαθαίνουμε ότι οι γυναίκες είναι οι υπεύθυνες για την υπογεννητικότητα της χώρας μας.

Ρίχτηκαν με τα μούτρα στην εκπαίδευση και την καριέρα τους, αναβάλλοντας το σημαντικότερο πράγμα, αυτό για το οποίο προορίζονται, την μητρότητα. Και ξαφνικά… ξύπνησαν μπροστά από μία τούρτα γενεθλίων με τα κεράκια να δείχνουν το τρομακτικό νούμερο 41.

Από τις πρώτες που αντέδρασαν ήταν η Καίτη Γαρμπή, αποσύροντας τη συμμετοχή της. Ακολούθησαν η Πέγκυ Ζήνα, η Νάταλι Κακαβά, η Ράνια Θρασκιά, η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Οργισμένες αναρτήσεις κατά του βίντεο, έκαναν η Ελεονώρα Μελέτη, η Κατερίνα Ζαρίφη αλλά και η Ρούλα Κορομηλά και η Μαίρη Συνατσάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here