Την πρόσληψη είκοσι εργαζομένων με δίμηνες συμβάσεις και 25 με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ενισχυθεί ο τομέας της καθαριότητας.

Για την δημοτική αρχή η επιλογή αυτή αποτέλεσε λύση ανάγκης καθώς στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε απορριφθεί η πρόταση ανάθεσης της καθαριότητας των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων σε ιδιώτη.

Σύμφωνα με την εισήγηση που κατατέθηκε ο Δήμος θα προχωρήσει στην πρόσληψη 20 εργαζομένων -19 εργατών καθαριότητας και ενός οδηγού- με σύμβαση δίμηνης διάρκειας προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που θα προκύψουν στις Δημοτικές Ενότητες Παμβώτιδας και Μπιζανίου όπου λήγουν οι συμβάσεις των ιδιωτών αλλά και οι αυξημένες ανάγκες της πόλης κατά το διάστημα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα θα προχωρήσει στην πρόσληψη 25 εργαζομένων -21 εργατών και τεσσάρων οδηγών- με σύμβαση οκτάμηνης διάρκειας. Για την πρόσληψη των εργαζομένων αυτών, λόγω της διαδικασίας που ακολουθείται, θα απαιτηθεί χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών περίπου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την πρόσληψη των οκταμηνιτών και με μία μόνο αρνητική ψήφο –από την Όλυ Τσουμάνη- την πρόσληψη των διμηνιτών.

 

vimanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ