Το πρώτο… θεματικό πάρκο για σκύλους θα αποκτήσουν σύντομα τα Γιάννενα! Η πρωτότυπη αυτή δομή, που έρχεται να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός συνεχώς αυξανόμενου αριθμού ιδιοκτητών κατοικίδιων, θα χωροθετηθεί στο Πάρκο Λακκωμάτων – Κουραμπά, η ανάπλαση του οποίου οδεύει προς υλοποίηση καθώς πήρε «πράσινο φως» από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Παράλληλα, εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης του έργου ανακατασκευής αγροτικού οδικού δικτύου. Έργα για τα οποία την ικανοποίησή της εξέφρασε χθες και η παράταξη του Θωμά Μπέγκα.

Το Πάρκο Λακκωμάτων
Η ανάπλαση του Πάρκου Κουραμπά – Λακκωμάτων έχει προϋπολογισμό 900 χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με τη μελέτη, προβλέπεται η χωροθέτηση θεματικού πάρκου σκύλων, το οποίο θα είναι το πρώτο στην πόλη, υπαίθριο καθιστικό που θα χρησιμοποιείται ως χώρος στάσης και ξεκούρασης, μικρό αναψυκτήριο με υπαίθριο χώρο και υπαίθριο αμφιθέατρο για την ενίσχυση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της περιοχής.

Παράλληλα, προβλέπεται η αποκατάσταση της σύνδεσης του πάρκου με τον χώρο μπροστά από το κτίριο της Φιλαρμονικής και ουσιαστικά με το πάρκο Κουραμπά.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν στο Πάρκο Κουραμπά, στο πλαίσιο του ίδιου έργου είναι η διαπλάτυνση της εισόδου της παιδικής χαράς, η συντήρηση όλων των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και η δημιουργία χώρου καθιστικού στο τμήμα του γειτνιάζει με τη Λεωφόρο Δωδώνης.

 

 

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ