Το θερμόμετρο απεικονίζει την θερμοκρασία λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η διάλεξη

“Μέσα σε αυτές τις συνθήκες που η οικογένεια μας πληρώνει πανάκριβα το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και γενικότερα το ρεύμα, την ώρα και την στιγμή που στα Γιάννενα οι θερμοκρασίες καθημερινά είναι κάτω των 10°C, την ίδια ώρα που το κόστος ζωής των φοιτητών είναι στα ύψη, οι φοιτητές του τμήματος μηχανικών επιστήμης υλικών έρχονται αντιμέτωποι με τις πολικές θερμοκρασίες μέσα στα αμφιθέατρα.

Εδώ και παρά πολλές βδομάδες δεν υπάρχει θέρμανση στις αίθουσες που γίνονται καθημερινά μαθήματα. Αντίθετα το υπόλοιπο μισό κτήριο που στεγάζει την πρυτανεία θερμαίνεται κανονικά.

Σε πρόσφατη κινητοποίηση των φοιτητών η απάντηση που δόθηκε είναι ότι ” Φέτος το κονδύλι δεν φτάνει για την θέρμανση ” ενώ ευφάνταστες είναι και οι απαντήσεις ορισμένων καθηγητών “όποιος κρυώνει να καθίσει εκεί που χτυπάει ο ήλιος”.

Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Καθημερινά οι φοιτητές έρχονται ντυμένοι σαν “εσκιμωοι”. Έχει γίνει δεδομένο ότι θα ντυνόμαστε σαν τα κρεμμύδια με γάντια σκούφους και 3 μπλούζες.

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και ορθάνοιχτα τα παράθυρα μην και κολλήσουμε κορωνοιο αφού τα μέτρα για την προστασία μας ακόμα τα περιμένουμε. Μας έχουν κουράσει οι δικαιολογίες τους. Απαιτούμε εδώ και τώρα κονδύλι για την θέρμανση.

Καλούμε κάθε φοιτητή σε κινητοποίηση στον πρόεδρο την Πέμπτη 10 Μάρτη.

Εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής Κ.Σ  στο τμήμα μηχανικών επιστήμης υλικών”

 

epirus-tv-news.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ