Πυκνώνουν τα “βήματα ελευθερίας” μετά το άνοιγμα της εστίασης και την παράταση κυκλοφορίας κατά μία ώρα, και συγκεκριμένα από τις 5 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Ήδη επιτρέπονται και οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Κυβέρνηση και ειδικοί ετοιμάζονται για το επόμενο στάδιο που συμπεριλαμβάνει σχολεία και τουρισμό. Καθοριστικοί παράγοντες θεωρούνται ο εμβολιασμός και η βελτίωση του καιρού. Παρά ταύτα οι μετακινήσεις γίνονται με την αποστολή SMS.

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν εκπρόσωποι του κλάδου αλλά και η δημοτική αρχή Ιωαννίνων, συνιστώντας εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας ώστε να μην υπάρξουν πισωγυρίσματα. Να σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ενέταξε τα Γιάννενα, την Άρτα και την Πρέβεζα στους 19 νομούς της χώρας που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν αύξηση κρουσμάτων μεγαλύτερη του 5%.

Με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, την Τρίτη το απόγευμα στην Ήπειρο καταγράφηκαν συνολικά 25 κρούσματα, και εξ αυτών 12 στα Γιάννενα, 10 στη Θεσπρωτία, 2 στην Πρέβεζα και 1 στην Άρτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here