Αντιμέτωποι με την έλλειψη εργατών γης αλλά και τις χαμηλές τιμές είναι οι παραγωγοί βρώσιμης ελιάς στην Άρτα και άλλες περιοχές της Ηπείρου.

Η περίοδος της συγκομιδής φτάνει στο τέλος της και όσο περνάει ο καιρός η ποιότητα της ελιάς υποβαθμίζεται με επίπτωση στην τιμή του προϊόντος.

Η έλλειψη εργατικών με τα ακριβά μεροκάματα και τις χαμηλές εμπορικές τιμές, είναι πιθανό ότι θα οδηγήσουν πολλούς παραγωγούς είτε να μη συγκομίσουν τις ελιές είτε να τις παραδώσουν για ελαιόλαδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ