ΑρχικήΉπειροςΉπειρος: «Γόνιμο έδαφος» στις παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στο περιφερειακό...

Ήπειρος: «Γόνιμο έδαφος» στις παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στο περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου, ενόψει των εκλογών.

Δημοσιεύθηκε:

«Γόνιμο έδαφος» υφίσταται στις παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στο περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου, ενόψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο.

Μέχρι τώρα, πάντως, συζητήσεις έχουν γίνει, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Ήπειρος Όλον», Χάρης Λιούρης.

Ερωτηθείς δεν έκρυψε την πρόθεσή του να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία, αν και οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει μεταξύ περιφερειακών συμβούλων, όπως διευκρίνισε, προτείνοντας ταυτόχρονα να αναληφθούν πρωτοβουλίες από τις δύο παρατάξεις.

«Αν προβάλλουμε ένα προοδευτικό προγραμματικό πρόσημο μπορούμε να συνεργαστούμε», υπογράμμισε και συμπλήρωσε πως «οι δύο παρατάξεις έχουμε κοινή γλώσσα στα περισσότερα ζητήματα».

Ως ανασταλτικό παράγοντα προσδιόρισε τις επικείμενες εθνικές εκλογές, επιμένοντας ωστόσο ότι μπορεί να υπάρξει γόνιμο έδαφος για μια αναπτυξιακή πρόταση.

«Δεν αποκλείουμε κανένα και μπορεί να γίνει το ξεκίνημα», απάντησε ο κ. Λιούρης στην ερώτηση και συμπέρανε πως η αντιπολίτευση είναι κατακερματισμένη και μόνο με τη συνεργασία των παρατάξεων μπορεί να σταματήσει η πολιτική του Αλέκου Καχριμάνη, την οποία χαρακτήρισε ανεπαρκή.

 

Τελευταία νέα

Δυνατός αέρας παρέσυρε στέγαστρο και σκότωσε ηλικιωμένη

Μια 85χρονη γυναίκα καταπλακώθηκε από στέγαστρο στην αυλή του σπιτιού της και σκοτώθηκε. Η ηλικιωμένη είχε βγει στην αυλή...

Ο 11χρονος και η ανήλικη που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον 66χρονο λυράρη ήταν συγγενείς

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου πήρε ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται...

Βουλιάζει η Ήπειρος από τα σκάνδαλα της Περιφέρειας – Μαγειρέματα Καχριμανη ακόμα και στο ταμείο ανάκαμψης

Γράφει η Ελένη Καραπάνου Λίγκα Το τελευταίο διάστημα οι κυκλικοί κόμβοι έχουν την τιμητική τους...

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου κατά του Κ. Μητσοτάκη για την Σιδηροδρομική Εγνατία

Σαφείς δεσμεύσεις για χρηματοδοτήσεις από συγκεκριμένες πηγές αλλά και για αυστηρά χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των...

Περισσότερα

Δυνατός αέρας παρέσυρε στέγαστρο και σκότωσε ηλικιωμένη

Μια 85χρονη γυναίκα καταπλακώθηκε από στέγαστρο στην αυλή του σπιτιού της και σκοτώθηκε. Η ηλικιωμένη είχε βγει στην αυλή...
Αρέσει σε %d bloggers: