Την παραίτηση του από το αξίωμα του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου, ανακοίνωσε ο Σταύρος Παργανάς, στο τέλος της σημερινής συνεδρίασης, ανακοινώνοντας ότι παραμένει περιφερειακός σύμβουλος.

Ως αιτία ανέφερε τα όσα διαδραματίστηκαν στην προηγούμενη επεισοδιακή συνεδρίαση μεταξύ του περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, του επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρου Ριζόπουλου και του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας Βασίλη Ψαθά.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί για την άθλια συμπεριφορά μεταξύ μελών του περιφερειακού συμβουλίου. Η ευθύνη μου αυτή δε συνίσταται στο ότι δεν τους έκλεισα άμεσα τα μικρόφωνα, αλλά στο ότι μέχρι σήμερα δεν τους ενέπνευσα την ορθή πολιτική συμπεριφορά», σημείωσε ο κ. Παργανάς, προκαλώντας την έκπληξη όλων των μελών του σώματος.

Έκκληση στον κ. Παργανά να παραμείνει στη θέση του τουλάχιστον μέχρι το τέλος της θητείας, ζητώντας παράλληλα συγνώμη, έκανε ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, εκφράζοντας όλη την παράταξη της πλειοψηφίας.

«Σας σέβομαι απεριόριστα. Εμμένω στην απόφασή μου», σημείωσε ο κ. Παργανάς, με τη συζήτηση και τις παρεμβάσεις να συνεχίζονται.

Ηπειρωτικός Αγών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here