Την ένταξη της Πράξης “Ψηφιακό Κέντρο Υπηρεσιών μιας Στάσης” για τη διοικητική εξυπηρέτηση και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Πρέβεζας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ηπείρου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Το έργο προϋπολογισμού 200 χιλιάδες ευρώ θα υλοποιηθεί από το Επιμελητήριο Πρέβεζας, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα αποσκοπεί στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας για όλες τις συναλλαγές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Νομού με το Δημόσιο Τομέα, στην πολύπλευρη υποστήριξή τους με εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο, προώθηση εξωστρεφών ψηφιακών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας κλπ.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζα θα αναπτύξει συστήματα και υπηρεσίες που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη δημιουργία Κέντρου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Νομού, Αναβάθμιση της διαδικτυακής πύλης του Επιμελητηρίου, Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος,Ολοκληρωμένη Υπηρεσία Διαδικτυακής εξυπηρέτησης των επιχειρήσεων και άλλες καινοτόμες δράσεις, οι οποίες θα συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας στην Πρέβεζα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here