Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στην Π.Ε Πρέβεζας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Όπως τόνισε στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας Κωνσταντίνος Καμπουράκης από την στιγμή που δεν υπάρχουν χιονοπτώσεις στο μεγαλύτερο κομμάτι του Νομού η προσέλευση των παιδιών θα γίνει κανονικά κι αν δημιουργηθούν μεμονωμένα προβλήματα αύριο το πρωί θα εξεταστούν εκείνη την στιγμή.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ.Καμπουράκη, γίνεται ενημέρωση προς τα σχολεία έτσι ώστε η θέρμανση να ανάψει νωρίτερα και οι αίθουσας να έχουν ζεσταθεί έως την ώρα προσέλευσης των μαθητών.

Για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από το δριμύ κύμα ψύχους εξάλλου ,δόθηκε έκτακτη επιχορήγηση στους Δήμους όλης της χώρας για την κάλυψη δαπανών που αφορούν την θέρμανση των σχολικών μονάδων.

Συνολικά για την Πρέβεζα η χρηματοδότηση ανέρχεται στις 32.700 χιλ.ευρώ εκ των οποίων οι 17.500 αφορούν τα σχολεία του Δήμου Πρέβεζας, 7.940 ευρώ το Δήμο Ζηρού και 7.200 ευρώ το Δήμο Πάργας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ