Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου για κακοτεχνίες στα έργα του βιολογικού με αποτέλεσμα δεκάδες σημεία του δικτύου να παρουσιάζουν καθιζήσεις και να εγκυμονούν κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που έστειλε στο «ΒΗΜΑ της Πρέβεζας» κάτοικος από την παραλία της Λυγιάς όπου φαίνεται ο δρόμος να παρουσιάζει παραμορφώσεις σε πολλά σημεία, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά την παθογένεια του συστήματος κατασκευής έργων.

Ο ίδιος αναφέρει «Μόνο σε ένα κομμάτι 1 χλμ από την παραλιακή της Λυγιάς έως τον Βράχο και σε λιγότερο από 6 μήνες από την “αποπεράτωση” του δικτύου λυμάτων, παρουσιάζεται καθίζηση σε δεκάδες σημεία του δικτύου.

Ο αριθμός των κακοτεχνιών αποδεικνύει πως στην χώρα αυτή η έννοια των δημοσίων έργων παραμένει συνυφασμένη με την εκτός προδιαγραφών κατασκευής τους.

Περιττό να ειπωθεί πως τα όποια μπαλώματα απλά θα καλύψουν πρόσκαιρα το πρόβλημα, καθώς η καθίζηση θα συνεχιστεί με τις επόμενες βροχές. Αναμένουμε την απάντηση και τις ενέργειες των αρμοδίων. Στην υγειά μας !!!»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ