Εκπαίδευση Προσωπικού Επιχειρήσεων στην αντιμετώπιση της Πανδημίας
Covid-19 και λοιμώξεων στο Εργασιακό Περιβάλλον (μέτρα προστασίας Εργοδοτών, Εργαζομένων και πελατών)

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EDUACTION, ανταποκρινόμενο στις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες που διανύουμε λόγω της υγειονομικής κρίσης του Covid-19, και λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν από την κρίση αυτή, τα οποία αφορούν σε θέματα προστασίας της ανθρώπινης υγείας, τόσο του Προσωπικού των Επιχειρήσεων όσο και των Πελατών τους, προχώρησε στην εκπόνηση νέου Εκπαιδευτικού Προγράμματος με τίτλο «Εκπαίδευση Προσωπικού Επιχειρήσεων στην αντιμετώπιση της Πανδημίας Covid-19 και λοιμώξεων στο Εργασιακό Περιβάλλον».

Το Πρόγραμμα κατάρτισης, το οποίο αναπτύχθηκε από επιστήμονες του Υγειονομικού Κλάδου αφορά επιχειρήσεις που σχετίζονται με παροχή υπηρεσιών, που εξυπηρετούν πλήθος πελατών και διαθέτουν χώρους στους οποίους ευνοείται η συνάθροιση.

Ενδεικτικές επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να μετέχουν στο πρόγραμμα κατάρτισης είναι:

Ξενοδοχειακές Μονάδες πάσης μορφής
Επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής – Εστιατόρια
Επιχειρήσεις του κλάδου εκπαίδευσης (Ιδ. Εκπαιδευτήρια & Σχολεία, Φροντιστήρια ΜΕ, Ξένων Γλωσσών, Κέντρα Κατάρτισης)
Επιχειρήσεις λιανικού/ χονδρικού εμπορίου
Ιδιωτικά Μέσα Μεταφοράς (ΚΤΕΛ, εταιρίες ΤΑΧΙ κλπ.) καθώς και σταθμοί και μέσα μεταφοράς
Κομμωτήρια και Κέντρα Αισθητικής
Γυμναστήρια
Σκοπός του προγράμματος είναι:

Η ενημέρωση του προσωπικού της επιχείρησης για τα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής που πρέπει να τηρούνται στον εργασιακό χώρο, για τη λήψη μέτρων πρόληψης και διαχείρισης κρουσμάτων ώστε να διασφαλίζεται η ανθρώπινη υγεία τόσο του ίδιου του προσωπικού των επιχειρήσεων όσο και των πελατών τους.

Τρόπος εφαρμογής των μέτρων που πρέπει να εφαρμόζονται ώστε να αποφεύγεται η εισδοχή και η εξάπλωση της νόσου του Κορωνοϊού (Covid-19) στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων τηρώντας όλα τα κατάλληλα μέτρα διαχείρισης πιθανών κινδύνων, βάση των οδηγιών και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες αρχές

Το πρόγραμμα κατάρτισης έχει διάρκεια 6 ωρών και πρόκειται να υλοποιηθεί σε δύο 3ωρα με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης (real time εξ αποστάσεως διδασκαλία).

Στην περίπτωση που επιχείρηση διαθέτει αριθμό εργαζομένων άνω των 5 ατόμων και επιθυμεί να εκπαιδεύσει το προσωπικό της, ισχύει έκπτωση 10%.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα : 26820 26184, 6984605090, στο email info@eduaction.gr η μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα στην παρακάτω ιστοσελίδα: www.eduaction.gr.

Στο τέλος του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης και σχετικό εκπαιδευτικό υλικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here