Αποφασισμένοι να κινηθούν με κάθε νόμιμο μέσο δηλώνουν στην εφημερίδα “Βήμα Πρέβεζας”  κάτοικοι που ζουν στη Λ. Ειρήνης, στη Δωδώνης, στη Μπιζανίου και στη Γεννηματά στην Πρέβεζα για να αποτρέψουν την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα επί της οδού Δωδώνης.

Σε καταγγελία – παράπονο που υπογράφουν 220 κάτοικοι που διαμένουν στους συγκεκριμένους δρόμους σημειώνεται πως μετά από καταγγελίες στο Αστυνομικό τμήμα Πρέβεζας ότι συμπολίτης μας σε ταράτσα επί της οδού Δωδώνης , είχε σκοπό να προβεί στην κατασκευή – εγκατάσταση κινητής τηλεφωνικής κεραίας γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο που υπήρχαν εργάτες και υλικά – εργαλεία.

Σύμφωνα με τους υπογράφοντες «είναι επιστημονικώς ιατρικά επιβεβαιωμένο ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν αυτού του είδους οι κεραίες είναι άκρως καταστροφικές για την υγεία των κατοίκων που βρίσκονται σε ακτίνα τουλάχιστον 500 μ. Επιπλέον επιβαρύνεται με οικονομικό κόστος όλη η περιοχή λόγω περιβαλλοντικής υποβάθμισης»

Οι ίδιοι τονίζουν «σαν κάτοικοι αυτής της περιοχής είμαστε αποφασισμένοι να ενημερώσουμε εγγράφως τις αρμόδιες κατά Νόμο Υπηρεσίες, καθώς να κινηθούμε και δικαστικά – διοικητικά, εφόσον απαιτηθεί για όσο χρόνο χρειαστεί.

Σε καμιά περίπτωση το οικονομικό όφελος, δεν πρέπει να επιτραπεί να κυρίαρχο μέλημα, ιδίως, όταν αφορά την ίδια μας την ζωή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ