Ανησυχία επικρατεί στους κατοίκους των χωριών της Λάκκας Σουλίου αφού όπως αναφέρει δημοσίευμα του romianews οι διαρρήξεις και κλοπές σπιτιών τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.

Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Στα σπίτια που οι ιδιοκτήτες τους λείπουν από το χωριό οι δράστες ” ξεσηκώνουν όλο το νοικοκυριό”. Τελευταία στο στόχαστρο των διαρρηκτών έχουν μπει και σπίτια που κατοικούν ηλικιωμένα άτομα.

Ανασφάλεια και ο φόβος φώλιασε πλέον στις καρδιές των κατοίκων του χωριού, γιατί φοβούνται ότι εάν δεν γίνει κάτι για καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, μήπως υπάρξουν μελλοντικά και ανθρώπινα θύματα».

Το δημοσίευμα επιβεβαιώνει και ο παιδίατρος κ. Ευάγγελος Μπακόλας που σε ανάρτηση του αναφέρει «Κάτι περίεργο συμβαίνει στο Πολυστάφυλο το τελευταίο διάστημα.

Ανοίγουν συνεχώς σπίτια κυρίως ακατοίκητα με χειρουργική ακρίβεια χωρίς να αφήνονται πίσω ιδιαίτερα ίχνη παραβίασης και τα αφήνουν καμουφλαρισμένα ανοικτά. Μεγάλη αναστάτωση και φόβος επικρατεί στους κατοίκους του χωριού.

Όλα μπορεί να γίνουν ακόμη και για 1 λίτρο λάδι! Αξίζει άραγε τον κόπο και το ρίσκο από τον δράστη μόνο και μόνο γι’αυτό; ή μήπως κάτι άλλο παίζει στην περιοχή της Λάκας Σούλι;

Η αστυνομία και οι τοπικές αρχές ποιά μέριμνα έχουν λάβει σχετικά με την αστυνόμευση και την ασφάλεια των ανθρώπων εκεί;

Γιατί διαφορετικά οι λιγοστοί κάτοικοι που έχουν απομείνει, είναι αποφασισμένοι να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους με κίνδυνο να συμβεί και κάποιο μοιραίο ατύχημα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here