Ως κομματάρχης του προέδρου της Βουλής και βουλευτή Ιωαννίνων Κώστα Τασούλα και του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη στo δήμο Ζίτσας και την ευρύτερη περιοχή, λειτουργούσε, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, o Γιώργος Σταλίκας, ο αντιδήμαρχος που βασάνισε  το γαϊδουράκι.

Όπως, μάλιστα, τονίζουν καλά πληροφορημένες πηγές στην ιστοσελίδα, ο αντιδήμαρχος ήταν αυτός που, κατόπιν “εντολής”, Τασούλα, Καχριμάνη, προώθησε την υποψηφιότητα του «γαλάζιου» νυν δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου στο δήμο Ζίτσας.

Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που ο δήμαρχος, ο οποίος αποτελεί την μία πλευρά του «γαλάζιου» τετραγώνου στο δήμο Ζίτσας μαζί τους Κ. Τασούλα, Α. Καχριμάνη και Γ. Σταλίκα, αρνιόταν πεισματικά να αποπέμψει τον αντιδήμαρχό του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί σχετική παρέμβαση Βοριδη,για να αναγκαστεί, τελικά, να το κάνει.

Έτρωγαν ψαράκι…
Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι, όπως αποτυπώνεται σε σχετική φωτο που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, o δήμαρχος Ζίτσας (δεξιά στη φωτο) την ημέρα που ο δήμος του ήταν, λόγω της κακοποίησης του άτυχου ζώου από τον αντιδημαρχό του, αρνητικός πρωταγωνιστής σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο δεν παρενέβη αλλά έτρωγε αμέριμνος ψάρια με τον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα, ο οποίος, επίσης, αν και βουλευτής της περιοχής δεν έχει βρει, μέχρι στιγμής, μια λέξη να πει για το περιστατικό.

Τέλος, σύμφωνα με αναρτήσεις τοπικών παραγόντων στα κοινωνικά δίκτυα, τις οποίες δεν έχουν διαψεύσει ο πρόεδρος της Βουλής και ο περιφερειάρχης Ηπείρου, οι σχέσεις του αντιδημάρχου Σταλίκα με τους Κ. Τασούλα και Α, Καχριμάνη μπερδεύονται γλυκά και με έναν άλλο τρόπο: Οι δυο γιοί του αποπεμθέντα αντιδημάρχου, που είναι αστυνομικοί, υπηρετούν, ο πρώτος στην φρουρά του προέδρου της Βουλής και ο δεύτερος είναι αποσπασμένος στην Περιφέρεια Ηπείρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ