Μια δύσκολη ημέρα για την Ήπειρο ήταν η χθεσινή στη «μάχη» με τον κορωνοϊό καθώς καταγράφηκαν πέντε κρούσματα, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό στα δώδεκα.

Τα περισσότερα προέρχονται από την Άρτα, στην οποία χθες βεβαιώθηκαν άλλα τέσσερα, ενώ το πέμπτο αφορά γυναίκα από την Πρέβεζα.

«Λευκή» από κρούσματα παραμένει η Θεσπρωτία, ενώ στα Γιάννενα δεν εντοπίστηκε άλλο τις τελευταίες ημέρες.
Ενώ τα κρούσματα αυξάνουν, κάποιοι επιμένουν να μην τηρούν το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας, που οδηγεί σε δεκάδες πρόστιμα.

Στα Νοσοκομεία Ιωαννίνων
Πιο αναλυτικά, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων παραμένουν διασωληνωμένα στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, σε βελτιωμένη όμως κατάσταση, τα δύο περιστατικά που βρέθηκαν θετικά σε κορωνοϊό. Στη δε Μονάδα Λοιμωδών εξακολουθούν να νοσηλεύονται ο γιατρός από το Νοσοκομείο Πρέβεζας αλλά και ο ασθενής που διακομίσθηκε στα Γιάννενα από την Κέρκυρα. Χθες αργά το απόγευμα  διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό ηλικιωμένη γυναίκα που είχε διακομιστεί προχθές βράδυ στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» από την Πρέβεζα. Να σημειωθεί ότι έληξε η καραντίνα της γιατρού που υπηρετεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

«Πληγωμένη» η Άρτα!
Στο Νοσοκομείο Άρτας θετικό σε κορωνοϊό βρέθηκε ένα από τα δείγματα που στάλθηκαν προς εξέταση τις δύο προηγούμενες ημέρες. Ο ασθενής έχει τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι του ενώ γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του. Αργά χθες το απόγευμα με συμπληρωματικό δελτίο Τύπου της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας έγινε γνωστό πως τρία ακόμη άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, τα οποία προστίθενται στα δύο άλλα που είχαν εντοπιστεί το περασμένο Σάββατο. Όλοι έχουν τεθεί σε κατ΄ οίκον καραντίνα. Για τα πρώτα τρία άτομα έγινε ιχνηλάτηση των επαφών τους και τέθηκαν σε κατ΄ οίκον περιορισμό και παρακολουθούνται, ενώ από χθες το βράδυ ξεκίνησε η ιχνηλάτηση και των επαφών των τριών νέων νοσούντων.

Στο νοσοκομείο Πρέβεζας
Στο Νοσοκομείο Πρέβεζας νοσηλεύεται ένα νέο πιθανό περιστατικό με κορωνοϊό, το οποίο περιγράφεται ως «χαμηλού κινδύνου», ενώ σ’ εκείνο των Φιλιατών αρνητικές ήταν οι απαντήσεις στα έξι δείγματα που στάλθηκαν προχθές προς εξέταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ