Μια νέα σελίδα τόσο για το μέλλον των Παιδικών Σταθμών και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της ΝΕ.ΔΗ.ΚΕΠ αλλά και των εργαζομένων στις Δομές αυτές, άνοιξε η Δημοτική Αρχή Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος δικαιώνοντας ένα πάγιο και πολυετές αίτημα, ολοκλήρωσε την μεταφορά των συγκεκριμένων Δομών στον κεντρικό κορμό του Δήμου.

Με αφορμή την περαίωση της διαδικασίας, αντιπροσωπεία των εργαζομένων επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πρέβεζας προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την κατανόηση αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξε επιλύοντας ένα ζήτημα που εκκρεμούσε εδώ και καιρό.

Ο κ.Νίκος Γεωργάκος ευχαρίστησε με την σειρά του τα μέλη της αντιπροσωπείας για τα θερμά λόγια και τον δώρο που του προσέφεραν , διαβεβαιώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα παρούσα στην προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, ενώ θα καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την αναβάθμιση και την διεύρυνση Δομών που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως είναι οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου κ. Γιάννης Δαρδαμάνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ