Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα στα Παλιά ΚΤΕΛ Πρέβεζας από σωματεία Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα και από το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ. Πολύ μαζική ήταν η πορεία που κατέκλυσε τους δρόμους της πόλης.

Στη μαζικότερη απεργιακή συγκέντρωση των τελευταίων ετών χαιρετισμό απηύθυναν η Ζήνα Μαλεζά, μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, ο Βαγγέλης Νάνος, γραμματέας του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, ο Νίκος Τσέγγο, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας και ο Ανδρέας Καραμάνης,  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας.

Στη κεντρική ομιλία ο Γιώργος Μισιρλής πρόεδρος του σωματείου ΟΤΑ Ν. Πρέβεζας και του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ τόνισε ότι «δεν προσαρμοζόμαστε στη βαρυχειμωνιά που μας ετοιμάζουν, διεκδικούμε αυξήσεις στους μισθούς, φθηνά είδη πρώτης ανάγκης, φθηνό ρεύμα και καύσιμα.

Η σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση πρέπει να αποτελέσει σταθμό κλιμάκωσης του αγώνα κόντρα στους επιχειρηματικούς ομίλους, στην κυβέρνηση και τις κυβερνητικές αυταπάτες της εναλλαγής, σε νέους ή παλιούς λυτρωτές. Είναι ξεκάθαρο ότι σήμερα χρειαζόμαστε μαζικά, μαχητικά συνδικάτα που θα συσπειρώνονται καθημερινά δυνάμεις στο δικό μας ταξικό συμφέρον.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ