ΑρχικήΉπειροςΗ Μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο...

Η Μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 9 Μαρτίου

Δημοσιεύθηκε:

Ώρες απομένουν για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του χειμώνα και αρχές της Άνοιξης στην ευρύτερη περιοχή μας. Το ερχόμενο Σάββατο 9 Μαρτίου που ο καιρός θα θυμίζει μικρό καλοκαιράκι, πραγματοποιείται η μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Η γιορτή είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο και για τους ντόπιους και για τους επισκέπτες.

Ο καθένας και η Καθεμιά μπορούν να φορέσουν μια Αποκριάτικη στολή και να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή, συμμετέχοντας στην αποκριάτικη παρέλαση, στον αριθμό 11 της σειράς που είναι οι αυτοσχέδιες ομάδες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας και οι ελεύθεροι Καρναβαλιστές.

Την παρέλαση ανοίγει ο “Μαέστρος” ο νέος Καρνάβαλος του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που πριν λίγες ώρες αφίχθη από την πόλη της Πάτρας (Αρίστο ευχαριστούμε για τη συνεργασία), τον οδηγεί όπως σε όλη την ιστορία του Κομιτάτου, ο Κωστάκης Παππάς.

Ακολουθούν κατά σειρά τα Γκρουπ : Γκρουπ 102 “Morfosi CHEF JUNIOR”, Γκρουπ 113 “Δρακοπολιτεία των Κινέζων”, Γκρουπ 111 “Τα μυαλά πουν κουβαλάς”, Γκρουπ 114 “Βραζιλιάνοι”, Γκρουπ 222 “Μύρισε η πόλη Γιασεμί”, Γκρουπ 108 “Οι απίθανοι”, Γκρουπ 92 “Φαραώ” (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), Γκρουπ 128 “Φατσούλες” Γκρουπ 109 “Babyshark” (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), στη συνέχεια μπαίνουν οι αυτοσχέδιες ομάδες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Οι παρέες δηλαδή που δημιουργούν ένα αποκριάτικο θέμα, αλλά και οποιοσδήποτε και η οποιαδήποτε φορέσει μια αποκριάτικη στολή, είναι ελεύθερη η γιορτή και η συμμετοχή στην παρέλαση, ακόμα κι αν δεν ανήκεις σε κάποιο Γκρουπ ή κάποια αυτοσχέδια Καρναβαλική ομάδα του Κομιτάτου Πρέβεζας.

Μετά τις αυτοσχέδιες Καρναβαλικές ομάδες και τους Ελεύθερους Καρναβαλιστές, ακολουθούν Γκρουπ 211 “CO CO η γιορτή των νεκρών”, Γκρουπ 77 “Σ.Δ.Ε. Πρέβεζας” (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), Γκρουπ 123 “ABYA YALA” (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), Γκρουπ 127 ZULUP (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), στη συνέχεια η φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας Γιάνα Αλαμάνου (Johana Teimo) θα πάρει τη θέση της στην παρέλαση.

Στη συνέχεια τα Γκρουπ έχουν ως εξής: Γκρουπ 99 “La CAZA De PAPEL”, Γκρουπ 187 “JOKER AND HARLEY QUIN” (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), Γκρουπ 89 “PREVEZA MY STYLE ROCKS” (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), Γκρουπ 116 “Super Mario” (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), Γκρουπ 119 “Ρίο Ντε Τζανέιρο” (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), Γκρουπ 97 “Ρεμπέτες και Ρεμπέτισσες” (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), Γκρουπ 98 “Οι Παπαγάλοι”, Γκρουπ 124 “LAS VEGAS” (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), Γκρουπ 117 “Happy Hipies” (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), Γκρουπ 132 “VIP RAPPERS”, Γκρουπ 101 “Λερναία Ύδρα του σήμερα” (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), Γκρουπ 100 “Λύκε, λύκε είσα εδώ;” (ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΑΡΜΑ), Γκρουπ 112 “Transformers”.

Την μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας παρουσιάζει ο γνωστός Καλλιτέχνης Διονύσης Ζάχος, ενώ τη μουσική της παρέλασης θα παίξει ο DJ Σπύρος Νταής. Καλή αποκριά σε όλους και σε όλες!

Τελευταία νέα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου...

Υποψήφια για τον κατάλογο «Μνήμη του Κόσμου» της Unesco τα μολύβδινα ελάσματα της Αρχαίας Δωδώνης

Τον Νοέμβριο του 2021, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προϊστορικών...

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Περισσότερα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...
Αρέσει σε %d bloggers: