Μεγάλη καθίζηση σημειώθηκε σε εσωτερικό δρόμο του δικτύου της Τ.Κ Νικόπολης στην Πρέβεζα στο σημείο του αγωγού των ομβρίων υδάτων λόγω του μεγάλου όγκου νερού των τελευταίων ημερών.

Η καθίζηση είναι μεγάλη και επηρέασε και το δίκτυο αγωγού ύδρευσης με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νερό η Νικόπολη και όμοροι οικισμοί.Παρότι το σημείο βρίσκεται στα όρια του Συνδέσμου Ύδρευσης συνεργείο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας συνέδραμε στις εργασίες για την αποκατάσταση ύδρευσης .

Όπως τόνισε στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π Φώτης Ζέρβας πρόκειται για μια σοβαρή ζημιά που απαιτεί αντίστοιχα μεγάλη παρέμβαση όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

142721162_2938199023066414_727359035722664884_n

Στο σημείο βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κωνσταντίνος Ακρίβης, ο οποίος μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ανέφερε ότι εκείνο που προέχει είναι η αποκατάσταση της υδροδότησης αφού η αποκατάσταση του δρόμου (ο οποίος εξυπηρετεί κυρίως κτηνοτρόφους) δεν μπορεί να γίνει αν δεν σταματήσουν οι βροχοπτώσεις. Πάντως σύμφωνα με τον κ. Ακρίβη η κυκλοφορία διεξάγεται από άλλους δρόμους του οικισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here