Τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων ανακοινώθηκαν χθες από τον ΕΟΔΥ, εκ των οποίων μόνο το ένα προέρχεται από γνωστή συρροή.

Οκτώ ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται στη μονάδα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και ένας διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπως ενημέρωσε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ.

Εξάλλου κοντέινερ θα τοποθετηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων προκειμένου να αποσυμφορηθούν χώροι του νοσηλευτικού ιδρύματος και να υπάρξει πιο ασφαλής διαχείριση ύποπτων κρουσμάτων. Τα κοντέινερ ζητήθηκαν από τη διοίκηση του Νοσοκομείου και θα τοποθετηθούν με μέριμνα της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης, Αλέκος Καχριμάνης.

Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη κρούσμα κορονοϊού έγινε γνωστό στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας. Πρόκειται για μόνιμη κάτοικο της περιοχής, η οποία είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό. Έχει τεθεί σε καραντίνα και έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των άμεσων επαφών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here