Το παιδί του, ο Βασίλης χτύπησε (είναι ποδοσφαιριστής) και ο πατέρας του Βαγγέλης, αγχωμένος γρήγορα-γρήγορα τον μετέφερε την Κυριακή 24 Μαρτίου στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας. από ότι φαίνεται για μια ακόμη φορά, δεν μπόρεσε να εξυπηρετηθεί.

Ίσως τελικά να μην ήταν η πρώτη φορά που στο νοσοκομείο Πρέβεζας, δεν μπόρεσε να εξυπηρετηθεί ο Βαγγέλης με το παιδί του, αφού στο ευχαριστήριό του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ευχαρίστησε για… άλλη μια φορά το νοσοκομείο Άρτας και την Ορθοπαιδική κλινική.

Ο Βαγγέλης στο προσωπικό του προφίλ στο facebook έγραψε: «Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Νοσοκομείο Άρτας την ορθοπαιδική κλινική και τον γιατρό κ Μαντέλο…..στην Πρέβεζα δεν εφημερεύει ορθοπαιδικός σήμερα…».

Μάλιστα έπρεπε κι ο…Βασίλης να φροντίσει να τραυματιστεί άλλη μέρα, τι ήθελε και τραυματίστηκε Κυριακή που δεν εφημέρευε ορθοπαιδικός στο νοσοκομείο Πρέβεζας;

Κι εσείς μην κάνετε το λάθος και τραυματιστείτε ή έχετε πρόβλημα που θα χρειαστείτε Ορθοπαιδικό γιατρό Κυριακή, φροντίστε να είναι άλλη μέρα.

Ή να ρωτάτε ποιες μέρες εφημερεύει στο νοσοκομείο Πρέβεζας Ορθοπαιδικός για να μπορείτε να τραυματιστείτε!

Εξυπακούεται ότι κάνουμε… μπλακ χιούμορ, γιατί των αρμοδίων είναι… βλακ…χιούμορ αυτό που κάνουν με τις υπηρεσίες στον πολίτη.

Την ίδια μέρα που ο Βαγγέλης και ο Βασίλης είχαν την πίκρα τους, το άγχος τους, την αγωνία τους και τον πόνο τους, ο υφυπουργός ο Μπάρκας και ο Κουρουμπλής, έκαναν δημόσιες εμφανίσεις στην Πρέβεζα και τον Λούρο!

Θαυμάστε τους και φτύστε τους να μη τους ματιάσετε! Φτού σας Λεβέντες μου!

 

 

tomistinenimerosi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ