ΑρχικήΉπειροςΓια μια ακόμη χρονιά η Άρτα τίμησε τις ηρωικές μάχες του Γριμπόβου....

Για μια ακόμη χρονιά η Άρτα τίμησε τις ηρωικές μάχες του Γριμπόβου. (Βίντεο)

Δημοσιεύθηκε:

Για μια ακόμη χρονιά, παρουσία εκπροσώπων Αρχών και φορέων της περιοχής, αλλά και πολλών πολιτών πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για τις επετείους των Ιστορικών Μαχών Γριμπόβου του 1897 και του 1912-13.

Μετά την Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γριμπόβου, ακολούθησε η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την εκπαιδευτικό Κατερίνα Σχισμένου, ενώ πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων Ανδρέας Λώλος, οι Αντιδήμαρχοι Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας, Κώστας Τράμπας, Κώστας Ζέρβας και Γιώργος Λιλής, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Βαρέλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ντίνος Παπαδημητρίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας Φώτης Ντζιμάνης, ο Διοικητής του ΚΕΝ Άρτας Φώτης Καραμπάς, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Άρτας Ευθύμιος Δρόσος και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Τελευταία νέα

Φεύγει από τον Alpha ο όμιλος Βαρδινογιάννη;

Ενώ το θέμα αλλαγής ιδιοκτησίας του Open παραμένει ανοιχτό – παρά τις διαβεβαιώσεις του...

Βίκυ Καγιά: Θέλω να αποχαιρετιστώ με το αγαπημένο μου κανάλι

Στη βάφτιση της κόρης της Δήμητρας Λαζαράτου και του Μιχάλη Σταθάτου εντόπισαν οι τηλεοπτικές...

Το OPEN ανακοίνωσε την συνέχεια του Έρωτα Φυγά

Ο «ΈΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ», η καθημερινή σειρά του OPEN που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό...

Μαρία Κίτσου: «Με λένε ακόμα “Λενιώ”. Γι’ αυτό απείχα από την τηλεόραση»

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Μαρία Κίτσου ήταν καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη μιας και πρωταγωνιστούν...

Περισσότερα