Μία ξεχωριστή πρωτοβουλία ανέλαβε και υλοποίησε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας σε συνεργασία με την Διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας.

 

Μία τεράστια σταγόνα αίματος κοσμεί πλέον την είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος για να υπενθυμίζει στους πολίτες ότι η εθελοντική προσφορά αίματος είναι προσφορά ζωής όχι μόνο στον συνάνθρωπο αλλά και στον δικό μας άνθρωπο ακόμη και στον καθένα από εμάς.

Είναι το δεύτερο γκράφιτι, για την εθελοντική αιμοδοσία, που δημιουργείται στο Νοσοκομείο Άρτας, μέσα σε διάστημα 3 εβδομάδων (διαβάστε ΕΔΩ) και είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας της Διοίκησης του Νοσοκομείου με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας.

Και τα εύσημα ανήκουν, δίχως άλλο, στον Διοικητή Βασίλη Μπαλάσκα, στην Εύη Κλούρα, Γραμματέα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά του συλλόγου, που με όρεξη, συντονισμένη προσπάθεια, προγραμματισμό και αίσθημα ευθύνης, τον έχουν πάει πολλά σκαλιά παραπάνω από εκεί που τον είχαμε αφήσει οι παλιότεροι.

Πρόκειται για δυο γκράφιτι που όχι μόνο βελτιώνουν αισθητικά την εικόνα του Νοσοκομείου, αλλά στέλνουν επίσης και ένα δυνατό μήνυμα στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της εθελοντικής αιμοδοσίας και της αυτάρκειας της χώρας μας σε αίμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ