Οι δικηγόροι της οικογένειας του ηλεκτρολόγου Χρ. Ζορμπά, Εύη Συγίζη, Όλυ Τσουμάνη και Θανάσης Καμπαγιάννης, μαζί με την οικογένεια, υπέβαλλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το εργατικό ατύχημα στο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας «Ήπειρος». Συγκεκριμένα, η μήνυση αφορά παραβίαση των μέτρων ασφαλείας.

Οι τρεις δικηγόροι μίλησαν σε συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Άρτας. Τόνισαν ότι διαπίστωσαν προβλήματα σε χώρους όπως το πατάρι με τους ηλεκτρολογικούς πίνακες και ότι ζήτησαν όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την υπόθεση. Η οικογένεια έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο για την αυτοψία και τη συγκέντρωση στοιχείων και οι δικηγόροι θα ζητήσουν από την εισαγγελία με υπόμνημα, να καταθέσουν μάρτυρες.

Οι δικηγόροι τόνισαν ακόμα ότι η Επιθεώρηση Εργασίας έσπευσε να αποδώσει το θάνατο σε «ανθρώπινο λάθος», βασιζόμενη σε αυτήκοους μάρτυρες, καθώς και ότι η οικογένεια του ηλεκτρολόγου θέλει την απόδοση δικαιοσύνης, αλλά και ότι «αυτή η μάχη δεν αφορά μόνο την οικογένεια του Χρήστου αλλά και κάθε εργαζόμενο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here