Μπλόκο στον κόμβο του Λούρου έστησαν χθες Τετάρτη αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής, μετά και το αγωνιστικό κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και όλων όσων ψήφισαν τα μνημόνια και στηρίζουν τις πολιτικές που μας οδηγούν στην φτώχεια, στο ξεκλήρισμα και τον αφανισμό αγροτών και κτηνοτρόφων.

Νωρίτερα προηγήθηκε συλλαλητήριο με την συμμετοχή εργαζομένων και μαθητών. Kεντρικός ομιλητής ήταν ο Σπύρος Κλινάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας.

Στο συλλαλητήριο καταδικάστηκε η πρωτοφανής συνδικαλιστική δίωξη σε βάρος των αγωνιζόμενων αγροτών από το Μπλόκο της Νίκαιας, ενώ υπογραμμίστηκε η ανάγκη έμπρακτης αλληλεγγύης στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς από εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα της περιοχής. «Οργανώνουμε την πάλη μας και συντονιζόμαστε με τους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα.

Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ για νέους μαζικούς, δυναμικούς και νικηφόρους αγώνες κόντρα στην μοιρολατρία, την ηττοπάθεια, την απογοήτευση και τις απατηλές προεκλογικές υποσχέσεις που χαϊδεύουν τα αυτιά μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κλινάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here