Να πάρει θέση και να διευκρινίσει ο κ. Καχριμάνης ότι τέτοιες μέθοδοι εκφοβισμού δεν εκφράζουν την Περιφέρεια, με την άμεση απομάκρυνση του κ. Ψαθά από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

Τέτοιες  συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση όχι μόνο στην πολιτική αλλά και στην κοινωνία την ίδια.

Αν δεν το κάνει, ο κ. Καχριμάνης δίνει κάλυψη στις  ιδιαίτερες πρακτικές του Ψαθά και τις υιοθετεί.

Οι απειλές και οι ύβρεις που εξαπέλυσε ο κ. Ψαθάς στο δημοσιογράφο μπροστά στο ανήλικο παιδί του, συνιστά πρωτοφανή αθλιότητα για την περιφερειακή πολιτική της χώρας.

Ο ρόλος του δημοσιογράφου -ως υπηρέτη της ενημέρωσης, για λογαριασμό της κοινωνίας- δεν είναι να υπακούει, να υποτάσσεται, να υποκύπτει σε εκφοβισμούς και εν τέλει να σιωπά.

Η τρομοκρατία και οι υποστηρικτές της δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία»,

Ο κ. Ψαθάς δεν συμπεριφέρεται ως εκλεγμένος, αλλά ως μονάρχης που μπορεί να προσβάλει με τις πρακτικές του, την τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας της Άρτας.

Αλήθεια ποια είναι η θέση της ηγεσίας της ΔΕΕΠ ΑΡΤΑΣ ; Περιμένουμε την τοποθέτηση της.

Με την άνανδρη επίθεση  ο Ψαθάς έφερε νέα ήθη και έθιμα στην Άρτα…

Ο δημοσιογράφος Δονάτος Παππάς δηλώνει:

“Ούτε εκβιάζομαι και ούτε κάνω πίσω γιατί απλούστατα, δεν έχω κάνει κάτι για να φοβάμαι, και πολύ περισσότερο δεν έχω κάνει κάτι για το όποιο να ντρέπομαι. Η τρομοκρατία, τα άνανδρα κτυπήματα και οι απειλές που εξαπολύονται για την ζωή μου από τον κ. Ψαθά δεν θα περάσουν ούτε με φοβίζουν. Η τοπική κοινωνία θα απαντήσει καταδικάζοντας αυτήν την τραμπουκική ενέργεια που δεν έχει ουδεμία σχέση με το ήθος, τον πολιτισμό της Άρτας και την ιστορία του τόπου μας.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ