Παράταση στην προθεσμία περαίωσης της μελέτης βελτίωσης των κυκλοφοριακών συνθηκών στην παραλιακή οδό Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας από Κόμβο Παντοκράτορα μέχρι διασταύρωση Ε.Ο 21 μέχρι το τέλος του 2020 έδωσε με απόφασή του ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Όπως αναφέρει η απόφαση με βάση την πρόταση της Διευθύνουσας Υπηρεσίας και τη μέχρι σήμερα εξέλιξη της μελέτης, η Υπηρεσία εκτιμά ότι η παράταση προθεσμίας της συμβάσεως έως τις 31-12-2020 κρίνεται απαραίτητη δεδομένου ότι εκκρεμεί η ολοκλήρωση επιμέρους μελετών αλλά και η επανασύνταξη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ύστερα από την οριστικοποίηση της μορφής του έργου.

Η επανασύνταξη της συγκεκριμένης μελέτης κρίθηκε αναγκαία ώστε να συνάδει γενικότερα με τις υπόλοιπες οδικές παρεμβάσεις στην περιοχή της Πρέβεζας.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα έργο το οποίο έχει καθυστερήσει αρκετά αφού η σύμβαση της μελέτης του υπογράφηκε στις 13-6-2007, ενώ ο συμβατικός χρόνος εκπόνησής της με διαδοχικές αποφάσεις έχει παραταθεί μέχρι 31-12-2019 και τώρα έως το τέλος του 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here