spot_img
ΑρχικήΉπειροςΝέοι κάδοι, απορριμματοφόρα και προσωπικό ενισχύουν τον τομέα καθαριότητας του Δήμου Πρέβεζας.

Νέοι κάδοι, απορριμματοφόρα και προσωπικό ενισχύουν τον τομέα καθαριότητας του Δήμου Πρέβεζας.

Δημοσιεύθηκε:

Στην προμήθεια 135 νέων τροχήλατων κάδων με ποδομοχλό προϋπολογισμού 48.885 ευρώ θα προχωρήσει ο Δήμος της Πρέβεζας.

Οι κάδοι θα αναβαθμίσουν σημαντικά τις υποδομές του τομέα της καθαριότητας, ενώ όπως υπογραμμίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Ευάγγελος Ροπόκης άμεσα θα γίνει προμήθεια δύο νέων απορριμματοφόρων, ενώ επίκειται η αγορά και ενός τρίτου οχήματος.

“Ο Δήμος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση του τομέα της καθαριότητας” δήλωσε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο κ. Ροπόκης ,ενώ υπογράμμισε ότι “σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η εγκατάσταση του μόνιμου προσωπικού που προσλήφθηκε στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου το οποίο μαζί με το υπάρχον προσωπικό και τους εργαζόμενους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, θα αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο τις αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας”.

Τελευταία νέα

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Σπύρου Ριζόπουλου στην Άρτα. 

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του ΣπύρουΡιζόπουλου στην Άρτα. Η εκδήλωση...

Συνέντευξη του Θωμά Ρίζου υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με το συνδυασμό «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ – Τόπος να Ζεις»

Μία ευχάριστη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη είχε το Artinos.gr με τον Θωμά Ρίζο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος...

ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος: Η Ήπειρος μπορεί να χωρέσει τα όνειρα όλων μας

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Κοινό των Ηπειρωτών με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο. Για να...

Συνάντηση Δημάρχου Πάργας με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές Ashud Ahmed και τον Md Khaled πληρεξούσιο ΥπουργόΣυνάντηση Δημάρχου Πάργας 

Με πρωτοβουλία του  Δήμαρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά πραγματοποιήθηκε στην Πάργα συνάντηση  με τον Πρέσβη της Λαϊκής...

Περισσότερα