Με ιδιαίτερες πρακτικές αντιμετωπίζει ο κ. Ψαθάς το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής της Αμφιθέας Άρτας.

Μετά την δημοσίευση καταγγελία της εκπροσώπου των κατοίκων κ. Βίκη Κοσμά στο Fanaripress.gr προς τον Αντιπεριφερειάρχη για εγκληματική αδιαφορία, ο κ. Ψαθάς απάντησε με περίεργες πρακτικές, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές».

Ο κ. Ψαθάς επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο και διευθυντή της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fanaripress.gr Δονάτο Παππά και με απειλές διέταξε να κατεβεί το άρθρο με τις καταγγελίες της κ. Βίκη Κοσμά.

Μάλιστα ο άρχοντας της περιφερειακής ενότητας Άρτας δήλωσε στο Δημοσιογράφο ότι η συγκεκριμένη κύρια είναι τρελή.

Επομένως να φανταστούμε ότι και οι κάτοικοι είναι τρελοί πού έβαλαν μια εκπρόσωπο εξίσου τρελή για να αναδείξει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο δρόμο καρμανιόλα.

Να τονίσουμε ότι στο σημείο αυτό χάνονται ζωές κατ’επανάληψην, και όπως μας δηλώνει η κ. Βίκη Κοσμά, έχει σταλεί και έγγραφο από την Αστυνομία για την επικινδυνότητα της στροφής.

Όταν ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο οι κάτοικοι έχουν στείλει έγγραφα στη περιφέρεια, στο γραφείο του αλλά και στους αρμόδιους φορείς για την επικινδυνότητα του δρόμου, κ. Ψαθάς απάντησε ότι “Δεν είσαι δικαστής” και με απρεπείς χαρακτηρισμούς έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο κ. Ψάθας δεν έκανε ούτε το αυτονόητο..  Ενώ του ζητήσαμε έγγραφη απάντηση στις κατηγορίες που του προσάπτουν προτίμησε τις απειλές.

Το αξιοσημείωτο, της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι ότι οι απειλές έγιναν από εκλεγμένο εκπρόσωπο της Αυτοδιοίκησης!!

Τα γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές για την Άρτα και εισάγει νέα ήθη. Εάν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο, αναρωτιόμαστε τι πρότυπα αποτελούν για τους πολίτες της χώρας μας. Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να λάβουν μέτρα για το πρωτάκουστο συμβάν και να καταδικάσουν αμέσως τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ κ. Ψαθά ότι οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι κάθε μέρα κρίνονται από όλους για το ποιοι είναι, για το τι λένε, για το τι γράφουν, μπορεί κάποια στιγμή να αποτελέσουν στόχο γιατί αυτό το οποίο εκφράζουν ή κρίνουν ως άποψη είναι διαφορετικό από την άποψη ορισμένων ανθρώπων σαν και σας.

Στους δημοσιογράφους, των οποίων καθήκον είναι να αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Στις δημοκρατίες άλλωστε, το να έχει κάποιος μία διαφορετική άποψη είναι επιβεβλημένο, το να προσπαθεί με τρόπους που δεν συνάδουν με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια να επιβάλλει την άποψή του, δεν έχει σχέση με την ίδια τη δημοκρατία.

Κ. Ψαθά εάν δεν το γνωρίζεται η ελευθερία του λόγου δεν φιμώνεται και διασφαλίζεται από το Άρθρο 10 της Ευρωπαϊκής Σύµβασης για την Προάσπιση των Ανθρωπίνων ∆ικαιωµάτων.

 

Ο κ. Καχριμάνης ακούει ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here