Αδιαφορία εισπράττει η Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και συγκεκριμένα το Τμήμα Τροχαίας από τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Ψαθά και την Περιφέρεια.

Ο κ. Ψαθάς και η Περιφέρεια αδιαφορούν προκλητικά σε έγγραφο-αναφορά που έχει σταλθεί από τις 19/9/2019 από το Τμήμα Τροχαίας και γνωστοποιεί ότι, από το 145,5 έως 147 χλμ της Ε.Ο Αντιρρίου-Άρτας, λαμβάνουν χώρα ΠΟΛΛΑ τροχαία ατυχήματα και ότι η υπηρεσία προτείνει διάφορα τεχνικά έργα που πρέπει να γίνουν.

Εδώ και δυο χρόνια δεν έχει γίνει καμία διορθωτική παρέμβαση και κανένας υπεύθυνος δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα, ενώ συνεχίζονται να χάνονται άδικα ανθρώπινες ζωές στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο δρόμος είναι, χωρίς πεζοδρόμια, με απότομες στροφές και χωρίς καμιά σήμανση ούτε κυρτώματα για τη μείωση της ταχύτητας, με αποτέλεσμα, λόγω της διπλής κυκλοφορίας να προκαλούνται πολύ συχνά σοβαρά και θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.

Η υπάρχουσα κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τα διερχόμενα οχήματα αναπτύσσουν υπερβολικές ταχύτητες άνω των επιτρεπόμενων ορίων λόγω έλλειψης πινακίδων ορίου ταχύτητας και κυρτωμάτων για επιβράδυνση ταχύτητας.

Το τελευταίο δυστύχημα έγινε στις 7/2/21 όπου έχασε την ζωή του στο οδόστρωμα ένας 49χρονος και τραυματιστήκαν σοβαρά τέσσερα άτομα στην αιματοβαμμένη στροφη-σκοτωστρα της Αμφιθέας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως, γράφουν στα «παλαιότερα των υποδημάτων τους» ένα επίσημο έγγραφο της ελληνικής αστυνομίας.

Θα περιμένουμε, να δούμε πότε θα ευαισθητοποιηθεί ο κ. Ψαθάς και η Περιφέρεια ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρξει ένα ακόμα τραγικό θανατηφόρο ατύχημα.]

150844796-2953736844845965-5774812988064943782-n-1 (1)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here