ΑρχικήΉπειροςΟ Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου στον Prisma 91,6 αναλύει τα σημαντικά έργα...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου στον Prisma 91,6 αναλύει τα σημαντικά έργα της Περιφέρειας στην Π.Ε. Πρέβεζας

Δημοσιεύθηκε:

Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου ήταν καλεσμένος  στο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6  με τους Μιχάλη Μίχο και Χάρη Τσάντη και μίλησε για  το έργο του ως αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας.

Αρχικά σημειώσαμε ότι με τις αλλαγές στον Κλεισθένη, οι ψηφοφόροι πρέπει να “ψηφίσουν” με σταυρό και για τον κ Ιωάννου που θα ειναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Ο κ Ιωάννου σημείωσε ότι ο “Αλ. Καχριμάνης κοιτάζει όλη την Ήπειρο και όχι μόνο τα Ιωάννινα. Έτσι από ένα ΠΕΠ 250 εκ πήρε ένα μερίδιο πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα της αναλογούσε, προκειμένου να γίνει μια ισόρροπη ανάπτυξη σε όλη την Ήπειρο”.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι έργα που θα μπορούσαν να έχουν γίνει την εποχή των  “παχέων αγελάδων” δεν είχαν γίνει και αναφέρθηκε αναλυτικά σε μια σειρά από έργα τα οποία τακτοποίησε και δρομολόγησε η περιφέρεια το προηγούμενο διάστημα. Ο κ Ιωάννου αναφέρθηκε αναλυτικά στις πρωτοβουλίες του και στην κατάσταση που επικρατεί στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα και εξήγησε το χρονοδιάγραμμα που ακολουθείται -απαντώντας παράλληλα σε όσους ασκούν κριτική ότι υπάρχουν καθυστερήσεις.

Παράλληλα απάντησε σε όσους θεωρούν ότι η περιφέρεια έχει ευθύνη για τις καθυστερήσεις στις συνδέσεις της περιοχής με τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους “Ο δρόμος είναι στην αρμοδιότητα του Υπ. Υποδομών. Εμείς τους είπαμε ότι από αυτό το ΠΕΠ τα 35 εκ τα διαθέτουμε για να γίνει η σύνδεση Καμπής – Πρέβεζας και βάλτε τα υπόλοιπα και είδαμε ότι δεν το δέχονται. Μετά τους είπαμε να κάνουμε ένα αυτόνομο τμήμα από Καμπή – Γέφυρα Καλογήρου. Αυτό έγινε πρόταση πριν 3 χρόνια, στην γιορτή του Αγ. Χαραλάμπους. Τους ζητήσαμε να μας δώσουν το δικαίωμα να τους δώσουμε τα χρήματα να φτιάξουν το δρόμο. Μας είπε ωραία ιδέα, θα το σκεφτώ να σας απαντήσω. Αλλεπάλληλα έγγραφα, τηλέφωνα, επισκέψεις κτλ, ναι ναι ναι θα το δούμε. Επιτέλους τον Αύγουστο του 2018 στέλνει ένα έγγραφο προς τις υπηρεσίες του να ετοιμάσουν προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Ηπείρου να μας δώσουν τα χρήματα. Πριν ένα μήνα καταλήξαμε ότι δέχονται τα χρήματα και ξεκινάει να γραφτεί η προγραμματική σύμβαση για να γίνει το έργο…”

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ Στράτου Ιωάννου

Τελευταία νέα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου...

Υποψήφια για τον κατάλογο «Μνήμη του Κόσμου» της Unesco τα μολύβδινα ελάσματα της Αρχαίας Δωδώνης

Τον Νοέμβριο του 2021, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προϊστορικών...

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Περισσότερα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...
Αρέσει σε %d bloggers: