Η Διεθνής Ένωση Οδικών Μεταφορών, ΙRU, απονέμει τιμητική διάκριση με τίτλο «IRU Award for Top Road Transport Managers», στα κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων οδικών μεταφορών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του κλάδου, μέσα από την ευρεία επαγγελματική τους εμπειρία και τα ιδιαίτερα διοικητικά τους επιτεύγματα.

​Αυτά τα ιδιαίτερα διοικητικά επιτεύγματα περιλαμβάνουν την εφαρμογή, εντός της εταιρείας οδικών μεταφορών, μιας δέσμης αξιών στους τομείς των ηθικών ποιοτήτων, εργασιακών προτύπων, καθώς επίσης και καινοτόμων λύσεων για τη βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντος, της οδικής ασφάλειας και της παραγωγικότητας.

Η ΟΦΑΕ – εκπροσωπώντας την IRU στην χώρα μας – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έδωσε την ευκαιρία σε κορυφαία στελέχη της εγχώριας αγοράς των οδικών μεταφορών, να δηλώσουν υποψηφιότητα σε αυτόν τον διεθνή διαγωνισμό με σκοπό να επιβραβευτούν για την προσφορά τους στον κλάδο καθώς επίσης να αναδειχτεί η Ελλάδα παγκοσμίως ως μία χώρα που παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο των οδικών μεταφορών.

Τον Φεβρουάριο του 2020, η ΟΦΑΕ είχε απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στην οποία ανταποκρίθηκαν στελέχη από 17 ελληνικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, εκ των οποίων 11 πληρούσαν τα κριτήρια του θεσμού και προωθήθηκαν στην αρμόδια επιτροπή της IRU στην Γενεύη.

Τρεις Έλληνες επαγγελματίες του χώρου, οποίοι επιλέχτηκαν ανάμεσα σε συνολικά 233 υποψηφιότητες από όλον τον κόσμο, για να τους απονεμηθεί το βραβείο του “IRU Top Road Transport Manager”, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Μεταξύ τους και ο Αρτινός Κωνταντίνος Παπαγεωργίου CO-Owner & Managing Director της PTL Ltd.

O Κωνταντίνος Παπαγεωργίου είναι συνιδιοκτήτης και Managing Director της εταιρείας Papageorgiou Transport & Logistic (PTL) Ltd, η οποία ιδρύθηκε το 1954 και έχει έδρα την Άρτα Ηπείρου.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των εθνικών μεταφορών και των Logistics διαθέτοντας 25 ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα και χώρους αποθήκευσης εμπορευμάτων για την εξυπηρέτηση του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της. Το 2020, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικράτησαν στην αγορά, η PTL συνέχισε να επενδύει σε τομείς που αποτελούν βασικούς άξονες προτεραιοτήτων για το επιχειρησιακό της πλάνο, όπως είναι το περιβάλλον, η καινοτομία, η οδική ασφάλεια, και το ανθρώπινο δυναμικό της.

Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου MSc Finance and Management από το Birmingham City University της Αγγλίας, ενώ εντός του 2020 απέκτησε εξειδίκευση στην Βιώσιμη Ανάπτυξη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας με την απόκτηση του πιστοποιητικού Sustainable Supply Chain Management από το διεθνούς κύρους Πανεπιστημίου του Cambridge της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο ίδιος δηλώνει πως πέρα από την ανάπτυξη της PTL, επιθυμεί να συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των Logistics στην Ελλάδα μέσα από την ενίσχυση της συνεργατικότητας μεταξύ των φορέων του κλάδου, ενώ από τον Μάρτιο του 2020 συμμετέχει ο ενεργό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

(Στην φωτογραφία από αριστερά ο Φίλιππος και ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου παραλαμβάνουν το βραβείο από την Γεν. Δ/ντρια της ΟΦΑΕ στα γραφεία της Ομοσπονδίας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here