ΑρχικήΉπειροςΟ Δημήτρης Παπαγεωργίου ο νέος δήμαρχος Ιωαννίνων

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου ο νέος δήμαρχος Ιωαννίνων

Δημοσιεύθηκε:

Ο μέχρι τώρα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι ο νέος Δήμαρχος Ιωαννίνων. Η διαδικασία εκλογής ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης από τους έντεκα δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή» με μυστική ψηφοφορία.

Η σύγκλιση της δημοτικής ομάδας έγινε από τον Γιάννη Τσίμαρη, τον δημοτικό σύμβουλο που είναι ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος και ο οποίος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στο νομικό σκέλος της διαδικασίας,ενώ έκανε και μία εκτενή και συγκινητική αναφορά στον Μωυσή Ελισάφ.

Ο νέος Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου συγκινημένος απεύθυνε τις ευχαριστίες του και δεσμεύτηκε για σκληρή και επίπονη δουλειά με βάση τις αρχές και το έργο του Μωυσή Ελισάφ.

«Η σημερινή ήταν μία πραγματικά δύσκολη διαδικασία. Και ήταν δύσκολη επειδή η δημοτική μας ομάδα συνήλθε για πρώτη φορά χωρίς την παρουσία του ηγέτη και δημάρχου μας Μωυσή Ελισάφ. Η απουσία του είναι δυσαναπλήρωτη. Ταυτόχρονα καθιστά τις δικές μας ευθύνες απέναντι στους δημότες ακόμη μεγαλύτερες.

Δεσμεύομαι ότι θα υπηρετήσω με συνέπεια το πρόγραμμα της παράταξής μας, τις προτεραιότητες και τους στόχους που είχαμε θέσει, το όραμα του Μωυσή Ελισάφ για μία πόλη που θα βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και έναν Δήμο που θα βρίσκεται στην υπηρεσία των πολιτών.
Με διάθεση για συνεργασία, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη και με σκληρή δουλειά θα πορευτούμε το επόμενο διάστημα επιδιώκοντας το καλύτερο.

Η παράταξη μας τιμώντας τις δεσμεύσεις της θα είναι παρούσα στην επόμενη ημέρα. Με σεβασμό στη μνήμη και στην παρακαταθήκη του δημάρχου μας θα εργαστούμε με ενότητα και αίσθηση καθήκοντος για να ολοκληρώσουμε το έργο μας για το οποίο και θα κριθούμε .

Στην πορεία αυτή δεν χωρούν προσωπικές στρατηγικές ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο κ. Παπαγεωργίου με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκλογής.

Τελευταία νέα

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία στο Δήμο Πάργας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

“Κυριακή στο Χωριό Ξανά” στην Αγιά Πάργας

Η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» με τον Κωστή Ζαφειράκη που μεταδίδεται την Κυριακή...

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία κατά 4,9% στην Π.Ε Πρέβεζας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: